AnnonceLuk annonce
Studenterne kører gennem Kordilgade

23-06-2020

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Både fredag og lørdag kører de glade studenter fra helholdsvis Kalundborg Gymnasium og Allikelund Gymnasium, gennem Kordilgade. På grund af coronapandemien er der mange ændringer i forhold til de faste traditioner.

For de mange studenter som lige nu bliver færdig, bliver fejringen noget anderledes en vanligt, bl.a. bliver der ingen dans om den store platan i Klosterparken.

På Kalundborg Gymnasium og HF plejer alle studenter at være samlet i Kalundborghallen til en stor dimissionsfest, men i år bliver det i stedet til 11 mindre ceremonier, der allerede starter fredag morgen lidt i klokken otte.

Når hver klasse har fået udleveret eksamensbeviser, samles klassen og kører fra gymnasiet i deres pyntede studentervogn.

Når klokken er omkring 14 vender alle studentervognene tilbage til Kalundborg Gymnasium og kører så i et samlet optog gennem Kordilgade hvor der er mulighed for at hylde de glade studenter.

Optog lørdag

Coronapandemien har også givet udfordringer for studenter og forældre på Allikelund Gymnasium. Her uddeles eksamensbeviser over to gange lørdag formiddag, henholdsvis kl. 10 og kl. 11.15.

Når klokken så bliver 13 kører studenterne i samlet flok i deres flot pyntede studentervogne gennem Kordilgade, før turen går hjem til forældrene.

Kordilgade vil være flot pyntet med flagalle både fredag og lørdag for at ønske studenterne tillykke.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0