AnnonceLuk annonce
Strikkepindene blev kørt varme i havneparken

29-06-2019

Af Jens Nielsen

Sidste års strikkearrangement i Kalundborg Havnepark, blev gentaget lørdag eftermiddag, hvor mange var mødt op med deres strikketøj.

Mange af de arrangementer som afholdes i Kalundborg Havnepark, er for de flestes vedkommende med en form for musik på den ene eller anden måde, eller filmforvisning, men i dag var det er mere stille aktivitet som var sat på kalenderen.

Tanja Staunstrup, i samarbejde med Kultur & Fritid, havde nemlig inviteret til ’Strik i Havneparken’ , et hyggeligt arrangement hvor alle interesserede blot kunne møde op sætte sig på sin medbragte stol og så strikke, i skøn forening med andre med den samme interesse.

Arrangementet blev også afholdt sidste år med succes, og derfor var der god grund til at afholde endnu en strikke dag i havneparken.

Små hundrede var mødt op med deres strikketøj, og der blev hygget, strikket og snakket rundt om i de små grupper som var dannet alle steder i havneparken. Også krea gruppen fra Symb var repræsenteret med en række strikke interesserede.

Som noget nyt var der i år, forskellige boder med blandt andet garn, kreative strikkere, hæklerier af 'by Tante Bling' og den lokale trædrejer Christian Hald, lige som der var mulighed for at købe frisk frugt og kage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0