AnnonceLuk annonce
Strandhotel Røsnæs kan blive årets badehotel 

25-02-2021

Strandhotel Røsnæs er med i kampen om at blive 'Årets Badehotel'. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu har Strandhotel Røsnæs mulighed for at blive kåret til ’Årets Badehotel.’ Hvert år kårer OpdagDanmark nemlig landets bedste oplevelser inden for en række kategorier, bl.a. det bedste badehotel. 

Når OpdagDanmark bl.a. skal kåre ’Årets Badehotel’, er Strandhotel Røsnæs i Kalundborg med i konkurrencen, og kan altså løbe med den fine titel. Alle kan afgive sin stemme via sms, og dermed være med til at bestemme, hvor man finder landets bedste badehotel i 2021. 

Afstemning er i gang

Alle, der stemmer, deltager samtidig i en konkurrence om et gavekort på 2.500 kr. til Danmarks Bedste Badehotel 2021. Afstemningen er i fuld gang, men man kan endnu nå at afgive sin stemme, da afstemningen løber frem til tirsdag den 2. marts kl. 12. Her kåres en vinder i Jylland, Fyn og på Sjælland samt for hele Danmark. I år har brugerne af opdagdanmark.dk nomineret mere end 40 badehoteller. Alle de badehoteller, der får mere end 250 stemmer, får en nål på OpdagDanmarks kort over landets bedste oplevelser.

Ønsker man at stemme på Strandhotel Røsnæs, hvilket er det eneste hotel i Kalundborg Kommune, der er med i kategorien ’Badehotel’, skal man i en SMS til 92452404 skrive: BAD 141

Vil man læse mere om afstemningen, og/eller stemme på andre badehoteller, kan man få yderligere information her: https://www.opdagdanmark.dk/danmarks-bedste-badehoteller/


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0