AnnonceLuk annonce
Strandhotel Røsnæs på egne ben

09-07-2020

Hanne Dyremose står i spidsen for både Restaurant Næs og Røsnæs Strandhotel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Siden Strandhotel Røsnæs åbnede i 2016 har det været en del af hotelkæden Zleep. Det er imidlertid slut nu, og det giver bl.a. en bedre service for kunderne samt en sammensmeltning med Restaurant Næs.

Pr. 1. juli er Strandhotel Røsnæs ikke længere en del af hotelkæden Zleep, et samarbejde som har stået på siden hotellet åbnede i 2016. Nu står hotellet helt på egne ben, helt uden for et kædesamarbejde.

Det er Hanne Dyremose, der står i spidsen for Strandhotel Røsnæs, og det er også Hanne Dyremose, som siden februar, har stået i spidsen for Restaurant Næs, sammen med restaurantchef Christian Børnig, Tom H. Christensen, Dyrehøj Vingård og erhvervsmand Carl F. Stub Trock. Lige netop sammensmeltningen af hotel og restaurant er årsagen til, at Strandhotel Røsnæs har forladt Zleep.

”Det er ikke fordi, jeg er utilfreds med Zleeps eller deres koncept, men i og med at jeg har overtaget restauranten, giver det nogle problemer, da Restaurant Næs ikke kan køre på Zleeps it-systemer, og det giver faktisk en dårlig oplevelse for kunderne. Når de fx havde spist i restauranten, og ville have regningen sat på værelset, var det ikke muligt. Eller hvis de sad i restauranten, og gerne ville booke et værelse, kunne det heller ikke lade sig gøre. Det oplever kunderne som en dårlig service,” fortæller Hanne Dyremose.

Nu er Restaurant Næs og Strandhotel Røsnæs smeltet sammen, og den sidste uges tid er gået med at implementere helt nyt it- og telefon system.

Travlhed

Siden starten af Strandhotel Røsnæs i 2016 har der været travlhed, og det skyldes ikke mindst de mange virksomheder i Kalundborg.

”Jeg er rigtigt godt hjulpet af industrien i Kalundborg. 80% af kunderne er erhvervskunder, men vi kan også godt mærke, at danskerne holder ferie herhjemme, og det vi oplever lige nu er, at danskerne booker tre og fire nætter, hvor de tidligere år har været en enkelt eller to overnatninger. Vi oplever også flere og flere, der kommer igen,” fortæller Hanne Dyremose.

Ydermere har TV-reklamekampagnen for hele Røsnæs også givet ekstra travlhed på Strandhotel Røsnæs.

Planer om udvidelse

I perioder er de 64 værelser, som Strandhotel Røsnæs råder over, ikke nok, derfor ligger der allerede en plan om en udvidelse af hotellet med yderlig 35 værelser.

”Vi håber at kunne udvide med yderlig 35 nye værelser. Vi har fået godkendelse af Kalundborg Kommune, Kystdirektoratet og naturfredningsstyrelsen, så nu håber vi, at ejerne af bygningerne synes, at det er en god ide,” siger Hanne Dyremose.

Strandhotel Røsnæs og Restaurant Næs har haft hver sin hjemmeside, men lige nu lægges der sidste hånd på en helt ny fælles hjemmeside.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0