AnnonceLuk annonce
Straksdom for narkobesiddelse og handel 

07-06-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

En 21-årig mand fra Kalundborg blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, som sigtet for overtrædelse af straffelovens narkotikabestemmelser i forbindelse med handel af euforiserende stoffer. Den unge mand fik en straksdom.

Retten i Holbæk sigtede og dømte i går, torsdag, en ung mand for besiddelse og handel med euforiserende stoffer.Der er tale om ca. 50 gram kokain og ca. 165 gram hash samt for besiddelse på bopælen af yderligere ca. 60 gram kokain, ca. 100 gram hash og ca. 80 gram MDMA med henblik på videresalg. 

Politiet kom onsdag på uventet besøg hos den 21-årig i forbindelse med efterforskningen af andre sager, og fandt i den forbindelse de beskrevne mængde narkotika. Herudover fandt politiet også en strømpistol og en totenschlæger hos den unge mand, der fik sagen afgjort straks, og blev idømt fængsel i 1 år og 3 måneder. 

Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere om sagen mod den 21-årig, der forblev frihedsberøvet efter dommen med henblik på øjeblikkelig afsoning af den idømte straf.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0