AnnonceLuk annonce
Stort trailløb på Røsnæs

13-01-2017

Op of ned i 'bjergene' på Røsnæs. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Steen Walther er fra Kalundborg, men bor i dag i København. Han har imidlertid ikke helt glemt sin gamle egn, da han er primus motor på Røsnæs Trailløb, der foregår til marts i 'bjergene' på Røsnæs.

Den 26. marts står der foreløbig 167 deltagere klar til at løbe i den barske, men smukke natur på Røsnæs. Steen Walther, der står for trailløbet på Røsnæs, har tidligere vundet DM i halvmaraton og i Cross, der er en form for terrænløb, i dag løber han, fordi han holder af at løbe, og på et noget andet niveau.

”Idéen fik jeg vel egentlig, fordi jeg selv har været løber i mange år, og da jeg er fra Kalundborg, og stadig kommer der, da min mor bor i byen, fandt jeg ud af, at det kunne være en god idé. Der er mange fine u-opdagede stier og en fed natur. Faktisk har jeg tænkt på det længe, men har ikke haft tid før nu,” siger Steen Walther.

Der vil være mulighed for to forskellige distancer til trailløbet i den unikke og storslåede natur på Røsnæs - 28km og 10km. På begge ruter vil man opleve nogle fantastiske spor, singletracks tæt på kysten, små skovstykker- og udsigter der kan tage pusten fra en. Derudover skal man huske på, at det ikke er for sjovt, at lokale trailløbere kalder bakkerne på Røsnæs for ’bjergene på Røsnæs’.

”Vi satser på en hyggelig stævneplads, og får bl.a. besøg af Time To Fly og deres Hoka One One mobile vogn, hvor man vil kunne købe Hoka løbesko og især trailsko vil være at finde, i mobilvognen, til specialpris på dagen,” fortæller Steen Walther.

Der er allerede 167 tilmeldte, og der kan max deltage 250, hvoraf de 150 er på den lange rute, og de sidste 100 på 10 km. ruten. Starten vil være ved Røsnæs Naturrum kl. 10. for 28 km., og kl. 11 for 10 km. Der vil være medaljer til alle på begge ruter.

Er man interesseret i trailløbet og/eller vil man tilmelde sig, kan man gå ind på Facebook under gruppen ’Røsnæs Trail’ og læse mere, eller tilmelde sig på www.rosnastrail.dk

Sponsorer til løbet er Hoka One One og Costa Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0