AnnonceLuk annonce
Stort set-up for at støtte Kræftens Bekæmpelse

13-06-2021

Maja Buur foran det store telt, som var base for familie og venner hele lørdagen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

11 hold var lørdag tilmeldt dette års Stafet for Livet, firmaer, foreninger, men også helt private mennesker havde oprettet et hold for at støtte op om, at samle penge ind til kræftens bekæmpelse.

Et af de private hold var Team Maja Buur og De Smukke Unge Mennesker med adresse på Engvej i Kalundborg.

Her havde et hold af familie og venner, i alt 20 personer, sat dagen af til det gode formål, og Maja Buur og hendes Mand Bent Nielsen, havde lavet et kæmpe set up med indgangsportal til haven, en bod ude på fortovet hvor der bl.a. blev solgt kager, sponseret af Meny Kalundborg og et stort telt i haven.

”Der har lige været en af naboerne som har givet 200 kr. for en kage, det er bare i orden,” fortæller Bent Nielsen.

Maja Buur var også med i Munkesøen og gik en omgang der som fighter i sin gule bluse, Maja har nemlig selv været ramt af kræft for 12 år siden.

”Jeg blev ramt af livmoderhalskræft for 11 år siden og har stadig senfølger af det, og andre i familien har været ramt af kræft, så derfor vil vi gerne være med til at støtte op om Kræftens Bekæmpelse og deres store arbejde, og så er det fantastisk at så mange vil være med til at bakke op” fortæller Maja Buur.

De 20 deltagere på Team Maja Buur og De Smukke Unge Mennesker gik på skift rundt i Engvejskvarteret på en 440 meter lang rute og har samlet godt 10.000 kr. ind til det gode formål.

Team Maja Buur og De Smukke Unge Mennesker sluttede deres stafet af lørdag aften ved at tænde lysposer for at minde dem de havde mistet til tonerne af Kim Larsens ’Om lidt blir her stille’.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0