AnnonceLuk annonce
Stort modeshow for konfirmander

19-02-2020

Butikschef Thomas Nielsen fra Bech er klar til, sammen med Vero Moda, at vise moden til årets konfirmander ved et stort modeshow. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere af byens forretninger inviterer konfirmander og deres forældre til en spændende aften med modeshow, konkurrencer og masser af gode tilbud. Det hele foregår hos Bech Menswear i Kordilgade den 5. marts.

Rigtigt mange forældre er godt i gang med forberedelserne til forårets konfirmationsfester, et af de vigtigste elementer ved konfirmationen er tøjet, derfor inviteres forårets konfirmander og deres forældre til en spændende aften hos Bech Menswear i Kordilgade, torsdag d. 5. marts kl. 19.00, med modeshow, fede præmier og overraskelser til alle konfirmander.

Bech vil vise trenden inden for tøj til konfirmanddrengen, både til selve festen, men også til 2. dagen.

”Det vi viser til modeshowet er jo ikke bare et sort jakkesæt, vi skal prøve dem lidt af, der kommer noget farver på, der er ternede jakker, og så viser vi både festtøjet og noget hverdagstøj,” fortæller butikschef Thomas Nielsen fra Bech Menswear.

Jakkesæt fra firmaet Selected er bl.a. noget af det som konfirmanderne kan opleve, det specielle her er, at jakkesættene er fremstillet bæredygtigt, dvs. at der er brugt 22 plasticplasker til hvert sæt, mens der går to flasker til at fremstille et slips.

Vero Moda viser deres bud på hvordan festtøjet skal se ud til pigerne, forårets mode bliver med masser af farver, print, og kjoler i mange varianter.

”Der kommer rigtigt mange forårsvarer ind lige nu, og mange af de nyheder præsenterer vi til modeshowet,” fortæller Christina Nielsen, butikschef hos Vero Moda i Kalundborg.

Synoptik har den nyeste solbrillemode med, mens Breiner Intercoiffure sørger for at sætte modellernes hår.

Der er masser af overraskelser til konfirmanderne i løbet af aftenen, og der vil være et hav af fede præmier som der trækkes lod om, bl.a. har Kalundborg Rock’er sponseret to billetter til sommerens festival.

Modeshowet bliver med otte flotte modeller, fire piger og fire drenge, som hver viser fire forskellige sæt tøj, til fed musik.

Billetsalget til den spændende konfirmationsaften er startet, og for de konfirmander som endnu ikke har købt billet så købes billetten for bare 30 kr., for drengenes vedkommende hos Bech Menswear, mens pigerne køber billet hos Vero Moda.

Når modeshowet er slut, er der mulighed for at handle hos både Bech Menswear og hos Vero Moda, begge forretninger giver denne aften 20% rabat på alt konfirmationstøj.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0