AnnonceLuk annonce
Stort modeshow for konfirmander

11-02-2019

Butikschef Thomas Nielsen fra Bech er klar til, sammen med Vero Moda, at vise moden til årets konfirmander ved et stort modeshow. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere af byens forretninger inviterer konfirmander og deres forældre til en spændende aften med modeshow, konkurrencer og masser af gode tilbud. Det hele foregår hos Bech, Kordilgade 16.

Rigtigt mange forældre er godt i gang med forberedelserne til forårets konfirmationsfester, et af de vigtigste elementer ved konfirmationen er tøjet, derfor inviteres konfirmander og deres forældre til en spændende aften hos Bech i Kordilgade, torsdag d. 28. februar, kl. 19.00, med modeshow, fede præmier og goodiebags til alle konfirmander.

Bech vil vise trenden inden for tøj til konfirmanddrengen, både til selve festen, men også til 2. dagen.

Vero Moda viser deres bud på hvordan festtøjet skal se ud til pigerne, Profiloptik har den nyeste brillemode med, mens Breiner Coiffure sørger for at sætte modellernes hår og Beauty Sens lægger make-up. Endvidere deltager Meny på den store konfirmationsaften med gode forslag til mad og drikke.

”Der er goodiebags til alle konfirmander og der er masser af fede præmier som trækkes i løbet af aftenen, bl.a. er der to billetter til Kalundborg Rock’er, og så bliver det en aften med flotte modeller som viser den nyeste mode til konfirmander, det plejer at være rigtigt hyggeligt,” fortæller Thomas Nielsen, Butikschef hos Bech.

Modeshowet bliver med 10 modeller, fem piger og fem drenge, som hver viser tre forskellige sæt tøj, til fed musik fra DJ, Anders Kjærulff, CF Event.

Billetsalget til den spændende konfirmationsaften er startet, og for de konfirmander som endnu ikke har købt billet så købes billetten for bare 30 kr., for drengenes vedkommende hos Bech, mens pigerne køber billet hos Vero Moda.

Når modeshowet er slut er der mulighed for at handle hos både Bech og hos Vero Moda, begge forretninger giver denne aften 20% rabat på alle varer i forretningerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0