AnnonceLuk annonce
Stort militarystævne påskesøndag

11-04-2017

Af Jens Nielsen

Stort militarystævne hos Team Cep/Stald Jørgensen i Kåstrup, påskesøndag den 16.april, hvor der er klasser for hest og ponyer.

Ryttere fra hele norden, Sverige, Norge, Finland og Danmark samles i Kåstrup, Strædet 4 hos Team Cep/Stald Jørgensen til et stort military stævne.

Der vil være ryttere fra begyndere til de meget rutineret kræfter, hvor der forventes deltagelse fra svensk Olympisk rytter med tre af sine heste. Samtidig vil der start fra mange af de danske topryttere.

Der forventes ca. 150 ryttere til start. Rytterne konkurrerer i alle tre military discipliner, dressur, ridebanespringning og terræn.

Dagen starter tidlig med dressur fra kl. 8.00 og afsluttes på terrænbanen på Gåsetoftevej ved 17 tiden. Terrænet starter omkring kl. 12.00 med de største klasser først.

Mikkel Jørgensen, indehaver af Team Cep/Stald Jørgensen, opfordrer alle til at komme forbi og se de dygtige ryttere konkurrere mod hinanden.

Der er fri entre til hele arrangementet. 

Påskens store arrangement hos Team Cep/Stald Jørgensen, er det ene af klubbens militarystævner i år. Næste stævne er det store internationale militarystævne Kalundborg Horse Event som finder sted den 9-11 juni 2017, så sæt allerede nu kryds i kalenderen til tre dage med heste og ryttere fra bla. Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0