AnnonceLuk annonce
Stort julemarked på Stejlhøjhus

15-11-2016

Medarbejderne er klar med gløgg og æbleskiver i cafeen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stejlhøjhus er klar med stort julemarked nu på lørdag.

Gæsterne plejer at stå i kø for at komme ind når dørene til årets store julemarked på Stejlhøjhus bliver åbnet og sådan bliver det helt sikkert også nu på lørdag d. 19. november, hvor gæsterne lukkes ind klokken 10.

Traditionen tro er julemarkedet meget populært, her sælges en lang række spændende juleting og brugskunst fremstillet på værkstederne på Stejlhøjhus, værksteder der beskæftiger voksne handicappede borgere med funktionsnedsættelse.

Blandt det brede udvalg er der juledekorationer, pyntegran, cykler, keramik, glas, beton, vævede tekstiler og meget andet brugskunst.

Julemarkedet er meget mere end dekorationer og kræmmerhuse, bl.a. kommer julemanden naturligvis også, og der er mulighed for, at blive fotograferet sammen med ham til årets julekort.

Julemarkedet byder også på koncert med ’Munkekoret’, det foregår kl. 11.00.

I cafeen er medarbejderne klar med gløgg og varme æbleskiver, så der er rig mulighed for at få en hyggelig formiddag på Stejlhøjhus.

Julemarkedet har åbent fra klokken 10 – 15, adressen er Stejlhøj 2, KalundborgKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0