AnnonceLuk annonce
Stort informationsmøde om Istidsruten 

13-09-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Til maj næste år åbner en ny cykelrute, der strækker sig over godt 260 km i de fem LAG-kommuner Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø. Den har fået navnet Istidsruten, fordi istidslandskabet er noget af det, der gør området unikt. 

LAG Midt-Nordvestsjælland holder, i samarbejde med parterne i Istidsruten og VisitVestsjælland, et status- og infomøde, med fokus på mulighederne i Istidsruten, mandag den 23. september. Mødet er først og fremmest henvendt til aktører, der ser kommercielle muligheder i ruten ved fx at tilbyde cykelgæsterne forplejning, overnatning, service, oplevelser mv.

En aften om Istidsruten

På mødet vil man kunne høre seneste nyt om, hvordan arbejdet med Istidsruten skrider frem, og hvordan det er muligt for virksomheder, lokalområder og foreninger at blive en del af netværket omkring ruten.

På mødet vil man høre om muligheder for samarbejder og partnerskaber. Fokus vil være på alle de aktører langs ruten, der planlægger eller overvejer at tilbyde cykelgæsterne forplejning, overnatning, service, oplevelser mv.

I løbet af aftenen vil man, som deltager, få alt den grundlæggende information om projekt Istidsruten, og hvad der kan forventes af brugere og borgere. Samtidig vil man sætte fokus på, hvordan virksomheder, foreninger mv. kan blive en del af Istidsruten, dvs. både bidrage til at gøre ruten til noget særligt, men også at få gavn af de gæster og turister, som Istidsruten forventes at tiltrække. Aftenen vil også give mulighed for at drøfte, hvordan man på tværs af aktører kan etablere et netværk for serviceydelser langs Istidsruten. Netværket skal både støtte Istidsruten som ’brand’, give gæsterne en bedre oplevelse og hjælpe hinanden med produktudvikling og øget omsætning.

Mødet finder sted mandag den 23. september kl. 17.30-20 på Jyderup Bibliotek. Tilmelding er nødvendig, og skal ske senest onsdag den 18. september på LAG Midt-Nordvestsjællands hjemmeside www. lag-midtnordvestsjaelland.dk. Her er der også et mere udførligt program for aftenens forløb.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0