AnnonceLuk annonce
Stort bogudsalg i Bog & idé 

26-01-2020

Emma Lou Hansen fra Bog & Ide i Kalundborg, klar med masser af gode udsalgstilbud. Foto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

Bog & idé i Kalundborg inviterer onsdag den 29. januar indenfor til Danmarks største bogudsalg med et hav af stærke titler. Men selvom der er spot på de lave priser, er det stadig den gode læseoplevelse, der er i fokus.

Der er mange slagkraftige titler på programmet, når Bog & idé i Kalundborg onsdag den 29. januar slår dørene op til årets bogudsalg. Traditionen tro byder udsalget på masser af besparelser, men ligeså vigtigt har det også været for Danmarks største boghandler at tilbyde bogudsalgets kunder nogle ekstraordinære læseoplevelser. 

”Det er essentielt, for os som boghandlere, at kunne inspirere vores kunder og leve op til vores løfte om ’mere inden i’. Vi vil ikke bare sælge en god bog, men tilbyde læseoplevelser, man ikke glemmer og fortællinger, der går helt ind under huden,” lyder det fra Anders Dahl Iversen, som er Markedschef i Indeks Retail, der er kædekontor for Bog & idé.

Stærke titler

Derfor har man i Bog & idé samlet et bredt udvalg af stærke titler til bogudsalget, som indeholder noget for enhver smag – lige fra de krimislugende, til de historieinteresserede og helt ned til de yngste læseglade kunder. Butikschef i Bog & Idé Kalundborg, Morten Danner, har travlt med at gøre butikken og de mange nedsatte titler klar til kunderne. 

”Der er i år sat alt ind på at tilbyde et spændende udvalg til vores kunder. Der er især mange gode biografier på programmet, men også mange gode skønlitterære titler og flotte børnebøger. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige bog til dem selv eller en de holder af,” fortæller han.

En populær titel, der spås til at blive revet væk under bogudsalget, er ”Den gode datter” af Karin Slaughter – en af verdens mest populære og anerkendte krimiforfattere. Blandt andre spændende titler er også ”De bortførte piger”, af Mary Lynn Bracht, som er en fiktiv historie baseret på de virkelige og brutale hændelser fra Anden Verdenskrig, hvor den japanske besættelsesmagt bortførte, torturerede og tvangsprostituerede op mod 200.000 koreanske kvinder. Også Game og Thrones-forfatteren, George R. R. Martins vampyr-roman, ”Feberdrøm”, forventes at stå højt på ønskelisten hos mange fantasy-fans. 

Læseoplevelser i børnehøjde

For de yngste læsere er der også et omfattende udvalg af titler på udsalg, såsom de klassiske Peter Pedal-bøger. Børn elsker den nysgerrige abe, der som regel får skabt postyr hvor end han går. Og så er der det smukt illustrerede billedleksikon, ”Biler, tog, skibe og fly”, der med over 1.000 forskellige køre- og fartøjer er alle små og store transportentusiasters drøm. 

Der er ydermere god grund til at kigge forbi bogudsalget de første tre dage af udsalget, onsdag d. 29. til fredag d. 31. januar, da der  er 20 pct. rabat på alle ikke i forvejen nedsatte bøger (gælder dog ikke udsalgsbøger samt bøger med stærk pris). Selve bogudsalget varer frem til den 9. februar.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0