AnnonceLuk annonce
Stort Cykel Cross stævne på Møllebakken

10-01-2017

Møllebakken vil summe af liv på søndag. Foto: Jens Nielsen

På søndag afvikler Kalundborg Cykle Club PowerBar Cross på Møllebakken, med deltagelse af flere nykårede Danmarksmestre, fra weekendens DM i Odder midtby.

Møllebakken i Kalundborg er på søndag centrum for et stort Cykel Cross arrangement, med Kalundborg Cykle Club som arrangør.

I den forgangne weekend er der kørt DM i Cykel Cross, så derfor er der nok flere som kommer for at få revanche, samtidig tæller løbet som finalen i årets Postnord Cup, Xtreme Cross Cup og Heino Cuppen. 

Kalundborg CC har mange års erfaring med at arrangere Cykel Cross på netop Møllebakken, senest i januar sidste år hvor klubben var vært for Danmarksmesterskabet.

Store dele af ruten er genbrug fra DM 2016. Kalundborg Kommune har dog igangsat en større "studsning" af Møllebakken, og det har givet nye muligheder. ”Den store amfi-trappe i ’Gryden’ er således pillet ud til fordel for en sløjfe med endnu en led ’belgier-skrænt’ tæt ved målstregen”, fortæller formand Mikkel Pagh.

Fordelingen af underlaget er meget tæt på 1/3 asfalt, 1/3 sti og 1/3 græs. Arrangørerne garanterer et spændende, teknisk og fysisk krævende løb, samt en meget tilskuervenlig rute, hvor der kun er få meters gang til de mest seværdige spots, så der er god grund til at lægge vejen forbi Møllebakken på søndagsturen.

Kalundborg CC har selv en del ryttere med, blandt andet Henrik Djernis, som måtte trække sig fra weekendens DM på grund af sygdom. Her venter en spændende dyst med H50 danmarksmesteren Lars Storgaard fra Varde

Klubben forventer godt 100 ryttere til de fire starter der skal gennemføres.

Ungdomsklasserne lægger ud kl. 10 og Herre Elite og Juniorerne sendes afsted som de sidste kl. 13.30.

Kalundborg CC's ungdomsafdeling står for salg af vådt og tørt samt varmt og koldt, så man kan få stillet sulten og samtidig støtte de meget aktive unge mennesker.

I forbindelse med løbet er selve Møllebakken spærret for gennemkørsel, men derudover er der ingen gener for den øvrige trafik, oplyser den lokale cykelklub.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0