AnnonceLuk annonce
Stort bogudsalg hos Bog & Idé

27-01-2019

Butikschef i Bog & Idé Kalundborg, Morten Danner, viser her nogle af de bøger, der kommer på udsalg på onsdag i næste uge. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Går man en tur ind i Bog & Idé i Kalundborg onsdag den 30. januar, vil man være så heldig at finde hele 468 bogtitler, der sælges med høje rabatter. Der er nemlig bogudsalg i butikken i Kordilgade i Kalundborg.

Er man til at læse bøger, og går en tur i Bog & idé på onsdag den 30. januar, bliver man glad. Bog & Ide Kalundborg inviterer nemlig denne dag indenfor til Danmarks ubetinget største bogudsalg, hvor priserne aldrig har været så små og rabatterne så store. Det traditionsrige bogudsalg byder på op til 90 pct. i rabat på de 468 bogtitler.

Et godt eksempel er den rigt illustrerede ”Rummets bevægelse”, der udfolder den succesrige dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons værker fra fx Cirkelbroen i København til regnbuen på toppen af Aros Aarhus Kunstmuseum. Tidligere var prisen 499,95 kr. På bogudsalget er den 70 kr.

Største besparelser nogensinde

Morten Danner i Bog & idé i Kalundborg har travlt med at gøre butikken og de mange stærkt nedsatte titler klar til kundernes rykind. 

”Vi er super glade for at kunne fortælle vores bogelskende publikum, at vi i år har større besparelser til bogudsalget end nogensinde. Samtidig er det et år, hvor vi har et meget bredt udvalg af bøger til læsere i alle aldre,” fortæller han.

Blandt titlerne er der især mange krimier som fx ”Kun et liv” af den danske krimikendis Sara Blædel eller ”Straf” af Håkan Nesser og Paula Polanski. Her er også mange livsfortællinger, blandt andre biografier om navne som tidligere statsminister Anker Jørgensen, Danmarks ukronede cremekonge Ole Henriksen eller alle tiders dansk top-darling Hilda Heick. 

Til de historieinteresserede er der titler som ”Hitlers furier” om kvinderne i det nazistiske folkemord eller en bog som ”Kongeskibet Dannebrog”, der folder historien ud om kongehusets togter rundt i det danske land, som Kong Frederik og Dronning Ingrid startede. 

Der er god grund til at kigge forbi fra begyndelsen, for de første tre dage af bogudsalget er der 20 procents rabat på alle ikke i forvejen nedsatte bøger, dvs. onsdag 30. januar til fredag 1. februar. 

Alle dage er det selvfølgeligt også muligt at shoppe på nettet på www.bog-ide.dk Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde med i alt 125 butikker landet over.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0