AnnonceLuk annonce
Store legedag for hele familien

18-05-2017

Leg for hele familien på lørdag i Gørlev. Foto: Gerlev Legepark

Af Jens NIelsen

Der er lagt op til store legedag i Gørlev nu på lørdag. Tre forskellige steder i byen vil der være aktiviteter.

Der er lagt op til den helt store familiedag i Gørlev på nu lørdag d. 20. maj. Gerlev Legepark kommer fobi med en lang række af spil, som alle egner sig til mødet mellem generationer. Det vil sige både unge og ældre kan være med. Forældre, børn, bedsteforældre, alle kan deltage.

Det er formand for Gørlev Handels- og Erhvervsforening, Dan Hansen som står for arrangementet, faktisk så har Dan Hansen doneret hele 10.000 kroner til eventen i Gørlev, penge der fulgte med Kalundborg Egnens Erhvervsråd initiativpris, som Dan Hansen fik tildelt sidste år, og på den måde har gjort det muligt at stable en familiedag på benene i Gørlev.

"Det er jo en pris jeg har fået på byens vegne, derfor var jeg heller ikke i tvivl om at pengene skulle gå til en aktivitet til glæde for borgerne i Gørlev", fortæller Dan Hansen.

Leg tre steder

Tre forskellige steder i Gørlev midtby vil der være mulighed for at lege sammen med hele familien, ved OK-tanken er der spil, på parkeringsområdet foran Gørlev Fysioterapi er der ligeledes spil og en stor parkourbane, mens der på Bytorvet vil være mulighed for at spille Panna Cup fodbold for de fodboldglade.

Lørdag den 20. maj, mellem klokken 9 og 14, er alle velkommen til at lege med og prøve kræfter med en snes forskellige spil, og Gerlev Legepark stiller med tre instruktører, der vil være behjælpelig med regler og praktiske færdigheder.

"Det er faktisk første gang vi laver et arrangement der er for børnene, ellers er det tit noget med øl og musik, men det her bliver rigtigt sjovt, Gerlev Legepark kommer med udstyr i to store lastbiler, så der bliver masser af muligher for leg", fortæller Dan Hansen

Stort cykelløb

Ud over leg for hele familien, så afvikles det store cykelløb Superbrugsen Løbet også på lørdag, faktisk er der tale om hele otte forskellige cykelløb, et stort løb på 95 kilometer som starter midt i Gørlev lørdag morgen kl. 9.00, men også syv mindre lokale cykelløb, med ruter på mellem 24 og 34 kilometer, som hver i sær starter ved de syv Superbrugsen som ligger på den lange 95 kilometer rute.

Det er Vestsjællands Cykelmotion, med formand Peter Henriksen i spidsen, som står for den praktiske del af afviklingen, sammen med række af frivillige hjælpere.

Hele overskuddet fra Superbrugsen Løbet går til Team Rynkeby Vestsjælland, som viderebringer pengene til Børnecancerfonden.

Sidste års løb blev der doneret hele 100.000 kr., hvor omkring 600 cykelryttere deltog i cykelløbene.

Online tilmeldingen til løbene er slut og indtil videre er knapt 400 tilmeldt, men der er også mulighed for at tilmelde sig på dagen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0