AnnonceLuk annonce
Stor velgørenhedskoncert i Kalundborg

08-01-2020

Kirsten & Søren giver velgørenhedskoncert den 1. februar på Kalundborg Gymnasium.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

"Det' lige det", "Ka du se hvad jeg sa'" og "Sku' du spør' fra no'en." Sange fra de glade 80'ere, hvor Kirsten & Søren var indbegrebet af Dansk Melodi Grand Prix.  For nogle bliver det derfor nostalgi på højt plan, når den populære duo fra 80’ernes Melodi Grand Prix tid, Kirsten & Søren, igen står på scenen. Denne gang dog til en velgørenhedskoncert på Kalundborg Gymnasium lørdag den 1. februar.

Det er Team Rynkeby Vestsjællands cykelhold, der står bag koncerten med Kirsten & Søren, og hele overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden, som Team Rynkeby samler ind til. Marianne Skøtt, som selv cykler på Vestsjællandsholdet, fik idéen til koncerten i efteråret. Hun ringede derfor til sin svoger, Søren Bundgaard, som bor i Italien, og spurgte ham, om han ville flyve til Danmark og give en koncert sammen med Kirsten Siggaard uden honorar til fordel for alvorligt syge børn. Både Kirsten og Søren var med på idéen.  

Mange hjælpende hænder

Marianne Skøtts mand arbejder på Kalundborg Gymnasium, og således kom det hurtigt i stand, at koncerten kunne holdes på gymnasiet. Rektor på Kalundborg Gymnasium, Peter Abildgaard Andersen, der selv cyklede med Team Rynkeby til Paris i sommer 2016, tilbød, at Team Rynkeby Vestsjælland kunne låne lokalerne gratis. 

Der er mange ender at holde styr på, men heldigvis er der også mange, der gerne vil hjælpe, når de hører, at overskuddet går ubeskåret til Børn med Kritisk Sygdom. Af samme grund tilbød Tim Nielsen, underviser og mangeårig lydmand på Kalundborg Gymnasium, at hjælpe til med lyden til koncerten. 

”Vi er meget taknemmelige for al den hjælp, vi har fået. ReklameService i Kalundborg har gratis designet og trykt alle plakater og billetter. Derudover har der været en stor gruppe Rynker, som har trukket et gevaldigt læs for at få hele dette arrangement på benene. Det er så fantastisk at have så mange engagerede mennesker på holdet”, slutter Niels Urban Hansen, der er en stolt holdkaptajn.

To bands optræder

På selve aftenen lørdag den 1. februar åbnes dørene kl. 19. Der vil være mulighed for at købe vand, fadøl og vin samt få en hyggelig snak, inden koncerten begynder. Kl. 20 går ’PopKollektivet’ på scenen. Et ungt popband under ledelse af Asger Søgaard Hajslund og Frederik Flach Bundgaard. Frederik Flach Bundgaard er i øvrigt nevø til en af aftenens stjerner, Søren Bundgaard. Blandt den yngre generation vil Frederik Flach Bundgaard være kendt som leder af JazzKollektivet, der giver koncerter i hele Skandinavien. Efter pausen bliver der lotteri, hvorefter Kirsten & Søren indtager scenen. Det forventes, at de to orkestre vil afslutte aftenen med et fælles nummer.

Se det nye gymnasium

Efter koncerten, som slutter omkring kl. 22, vil der være mulighed for at se det nye Kalundborg Gymnasium, der har været igennem en stor forvandling i de seneste år. Der er opført nye undervisningslokaler og laboratorier ude i parken, skolens centrale fløj er helt forvandlet, og gymnasiets administration med hovedindgang er flyttet om på den anden side af gymnasiet med indgang fra parken. 

Billetter sælges både på nettet og i løssalg. Man kan købe billetter på www.team-rynkeby.dk/koncert  eller købe dem hos Lysmesteren/Expert i Elmegade i Kalundborg eller hos Dyrehøj Vingård. Endelig kan man sende 225 kr. på Mobilepay til Marianne på 22 32 40 25 – og hun vil sørge for, at der ligger billetter klar til dig i indgangen kl. 19 den 1. februar. Der er allerede solgt 2/3 del af billetterne, så man skal skynde sig at købe billetter, hvis man vil med til velgørenhedskoncert!en.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0