AnnonceLuk annonce
Stor ros for afvikling af DM

23-08-2020

Af Jens Nielsen

Alle søndagens sejladser måtte aflyses grundet for meget vind, alligevel høster Reersø Bådeklub stor ros for deres afvikling af weekendens DM for Finnjoller.

Reersø Bådeklub har i tre dage hen over weekenden, stået som arrangør af Danmarksmesterskabet for Finnjoller, tre dage med omskifteligt vejr og ikke mindst masser af vind.

Men såvel Dansk Sejlunion, som de omkring 50 deltagere fra flere lande, har stor ros til den arrangerende klub.

”Alt er klappet, vinden er vi jo ikke herre over, men alt andet har fungeret perfekt, og vi har fået meget ros fra såvel sejlunionen som deltagerne, flere har sagt, at det har været det fedeste arrangement de har været til i mange år og farvandet ud for Reersø er noget af de fineste til sejlads,” fortæller Robert Bang Hansen fra Reersø Bådeklub, og fortsætter,

”De rejste sig alle op og klappede ad os frivillige fra bådeklubben, så bliver man lidt rørt.”

Sejladserne fredag gav mange udfordringer for deltagerne, masser af kraftige vinde i forbindelse med regnbyger fik mange af sejlerne til at vælte og flere måtte udgå med defekter på båden. Lørdag forløb godt med god vind, men søndag blæste det så meget at alle sejladserne måtte aflyses. Derfor blev der kun gennemført fem sejladser i det hele, lige nok til at kåre en DM-vinder.

Arrangementet var åbent for deltagere fra flere lande og det blev den tyske sejler Thomas Schmid som vandt sammenlagt, men det blev Otto Strandvig som blev kåret som dansk mester. Præmieoverrækkelsen blev foretaget af borgmester Martin Damm søndag lige omkring middag.

Reersø Bådeklub har stået for hele den praktiske del af sådan et DM-stævne, dvs. morgenmad, sandwich til at tage med på vandet, grillpølser og moleøl når sejlerne kom i land og aftensmad. Fredag blev der serveret helstegt pattegris mens der var laks på menuen lørdag aften, laks som var sponseret af Musholm Laks. Alle sandwich og de varme aftensmåltider er lavet i samarbejde med Reersø Kro.

Dansk Sejlunion har allerede spurgt om Reersø Bådeklub kunne være interesseret i at afholde DM for OK-joller til næste år, her er der tale om et deltagerfelt på 140 joller, så den opgave skal der nok lige tygges på inden der bliver sagt ja.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0