AnnonceLuk annonce
Stor release-fest på Kalundborg Biblioteker

13-01-2018

Formand for Kultur og Fritidsudvalget, Ole Glahn, da efterårskataloget blev offentliggjort. Den 20. januar løfter han sløret for forårskataloget 2018. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker holder release-fest på forårskataloget 2018 den 20. januar, hvor det nye forårskatalog bliver afsløret – alle er velkomne.

Når Kalundborg Biblioteker slår dørene op den 20. januar kl. 10, deler de ud af de nye kataloger for foråret 2018, mens alle fremmødte får lidt godt til ganen. Formand for Kultur & Fritidsudvalget, Ole Glahn, byder velkommen, og billetsalget til forårets mange arrangementer åbner ligeledes denne dag.

Mens de voksne bladrer det nye katalog igennem, underholder Hr. Plys børnene med sit snydeshow.

”Dette forår byder på nye oplevelser for alle. Vi har som sædvanlig masser af børneteater og musik, forfatterforedrag, kunstudstillinger, koncerter og kreative værksteder, hvor de flittige hænder får nye udfordringer. Igen i år kan du også finde aktiviteter med Røsnæs Naturskole, oplevelser med Folkeuniversitetet og Liv i Forsamlingshusene og hyggelige arrangementer med Hvidbæk Lokalråd i Ubby og de frivillige i Svebølle,” fortæller Jette Mygind, der er biblioteksleder.

Et forår med fokus på det sunde liv

Selv om Kalundborg Biblioteker først afslører programmet d. 20. januar, kan de allerede på nuværende tidspunkt afsløre nogle af de ting, som foråret byder på. 

”I år har vi fokus på det sunde liv i balance — for børn og voksne. Speciallæge og innovationschef Imran Rashid, der yder mental førstehjælp til det moderne menneske i sin nye bog Sluk — kunsten at overleve i en digital verden. Her behandler han det højaktuelle dilemma: hvordan lærer vi at slukke for den digitale verden, og give hjernen en pause? Og i Kalundborg Hallerne har vi familiedag med fokus på “Robuste børn”, når de voksne kan høre psykolog, lærer og forfatter Per Schultz Jørgensen fortælle om vigtigheden af at give børn en robust karakter, mens ungerne brænder energi af med Gerlev Legepark. Mød også den seje håndboldspiller Daniel Svensson, der beretter personligt om sin kamp mod kræften, når han gæster Ubby Bibliotek og Forsamlingshus, arrangeret i samarbejde med Hvidbæk Lokalråd,” siger Jette Mygind.

Nyt og anderledes katalog

I år lancerer Kalundborg Biblioteker ikke alene nye oplevelser. Det halvårlige katalog over arrangementer har også fået en overhaling.

”Vi har gjort plads til spændende artikler, der giver dig ny inspiration til læsningen, foruden ny viden og kendskab til lokale kulturaktører i kommunen. Her kan du fx læse om young adult, når cand.mag, blogger og foredragsholder Eva Lucia guider os ind i YA-genren og giver os sine bedste anbefalinger, og artiklen “Sammen skaber vi det bedste bibliotek” giver et spændende indblik i den frivillige indsats, der har pustet nyt (kultur)liv i bibliotekerne i Ubby, Svebølle og Eskebjerg.  Vi ønsker at lave det bedste kulturmagasin til dig, der er nysgerrig på kulturen i Kalundborg, og håber, I kan lide vores nye format,” slutter Jette Mygind.

Program for release-fest lørdag d. 20. januar kl. 10-13

  • Kl. 10.00: Katalogerne deles ud, og billetsalget åbner
  • Kl. 10.15: Forfriskning og lidt sødt
  • Kl. 10.15-13: Hr. Plys underholder på Kalundborg Bibliotek


Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0