AnnonceLuk annonce
Stor opbakning til julemærkemarch

04-12-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Næsten 300 mennesker var samlet i dag søndag, da årets julemærkemarch satte ind ved Munkesø Stadion i Kalundborg.

Tidligere i dag var der igen julemærkemarch, faktisk for 40.gang. Gitte Nordbo Keller var tovholder på arrangementet, og der var, som altid, god opbakning til gåturen til fordel for Julemærkehjemmet. Faktisk var 298 ude at gå/løbe enten 5 km eller 10 km turen.

”Der er to ruter på 5 og 10 km, og de er lavet med flade strækninger, så både gangbesværede, og folk med barnevogne og klapvogne nemt kan gå på dem. Derudover er ruten i år også løbevenlig, og der er flere, der løber i stedet for at gå. Der er ingen tidtagning,” siger Gitte Nordbo Keller.

Bl.a. var en del af Skarridsø gruppen fra Det Danske Spejderkorps med til marchen.

”Det gør vi for at støtte en god sag. Det er vores 1. gang her, men det virker hyggeligt og er en god idé,” siger Mette Juel Larsen, der er spejderleder.

Gitte Nordbo Keller har fået mange tilmeldinger på forhånd, bl.a. deltager Danmarks Civile Hundeførerforenings Kalundborg-afdeling, hvilket betød, at mange hunde var med på turen. Det var også Danmarks Civile Hundeførerforening i Kalundborg, der løb med pokalen for størst gruppe tilmeldt.

”Vi har været med i mange år, og det er blevet en tradition. Derudover er det jo selvfølgelig en god sag at støtte,” siger Niels-Henning Hansen på vegne af foreningen.

Midtvejs på ruten, ved Kalundborg Museum, blev der serveret varm kakao til deltagerne. Overskuddet fra julemærkemarchen går til de danske julemærkehjem.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0