AnnonceLuk annonce
Stor interesse for ny outlet butik på Stejlhøj

03-03-2017

Den nye outlet forretning på Stejlhøj er åbnet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Steen Jensen fra Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg, er idemanden bag en ny containerbutik på Stejlhøj centrets p-plads. Butikken åbnede fredag formiddag.

Den nye 150 kvadratmeter store container forretning, som er sat op på P-pladsen ved Punkt1 på Stejlhøj, slog dørene op for første gang, fredag formiddag.

Kunderne har taget godt i mod den nye midlertidige forretning, mange kunder kikkede forbi fredag først på dagen, ja faktisk var der mange der var henne og hive i døren allerede torsdag, men der var butikken endnu ikke klar.

Den nye forretning, der er bygget af fem 40 fods skibscontainere, skal stå på pladsen det næste halve år og bruges til outlet og restsalg, meningen er at butikken skal skifte ejer hver uge, og byens forretningsdrivende tilbydes at leje sig ind i den nye forretning.

Det er meningen, at butikken holder åbent hver torsdag, fredag, lørdag og søndag. Steen Jensen oplyser at der allerede er indgået flere aftaler om at leje butikken, men de næste tre uger er det Punkt1 som sælger restpartier af hvidevarer og støvsugere fra lokalet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0