AnnonceLuk annonce
Julebanko til støtte for Postgården

25-11-2020

Fra venstre, Varehuschef Kirsti Thygesen, slagtermester Mark Hansen, Trine Nystrup, Postgården og Niels-Erik Sørensen, H.F. Vestsjællands Venner. Privatfoto

Af Jens Nielsen

De er kun få billetter tilbage til julebanko til støtte for Postgården i Kalundborg nu på søndag. Hovedpræmien er en cykel, sponseret af Kvickly Kalundborg.

Nu på søndag d. 29. november åbner Postgården dørene op til julebanko, hvor overskuddet går til støtte for Postgården, som er hårdt ramt af corona restriktionerne.

Der er hele 60 spil samt pausespil og superspil, og rigtigt fine præmier, bl.a. har Kvickly sponseret en herre eller damecykel til en værdi af 3500 kroner, samt en række gavekort, Punkt1 har sponseret fire lækre gryder til en samlet værdi af 3000 kr., og så er der en lang række af kød-præmier, der kan vindes juleøl, gavekort til Kvickly og billetter til arrangementer på Postgården.

Julebanko arrangeres i samarbejde med H.F. Vestsjællands Venner, som stiller med bankoplader og det er Kalundborgs svar på Banko Carl, Niels-Erik Sørensen, som råber numrene op.

Så der er lagt op til en hyggelig søndag eftermiddag på Postgården i Kalundborg, hvor der i billetprisen, er tre bankoplader, en kop kaffe og tre æbleskiver. Der er selvfølgelig mulighed for at købe ekstra plader.

Det er også Kvickly i Kalundborg som er sponsor for æbleskiverne.

For at alle regler kan overholdes er der plads til 120 bankogæster, og der er allerede solgt 90 billetter, oplyser Trine Nystrup fra Postgården, så vent ikke for længe, hvis du vil spille banko på søndag, og samtidig støtte en god sag.

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0