AnnonceLuk annonce
Stor interesse for billetter til Kalundborg Rock

28-11-2016

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hele 1300 billetter blev der solgt til næste års Kalundborg Rocker, da billetsalget blev skudt i gang søndag.

Interessen for Kalundborg Rocker er heldigvis stadig stor, arrangørerne bag festivallen startede billetsalget til næste års arrangement søndag hos Punkt 1 på Stejlhøj.

”Vi er rigtigt godt tilfredse, salget ligger på samme niveau som de sidste par år så det er absolut tilfredsstillende, vi solgte 1300 billetter søndag”, fortæller Johnny Elmelund, pressetalsmand for Kalundborg Rocker 2017.

Det første navn til næste års musikfestival på Gis er allerede afsløret, nemlig Burhan G, og inden jul offentligøres den næste kunstner.

”Vi prøver at finde så alsidigt et program som muligt, men når det skal være danske kunstnere er udvalget ikke kæmpe stort, og derfor kan det ikke undgås at der er gengangere fra tidligere år, men vi lover en festival helt efter samme koncept som de tidligere år, dvs en rigtig familiefestival hvor der er noget for de helt unge, noget for de ældre og noget for dem ind i mellem, og der kommer helt sikkert navne som ikke har været her før, der er på ingen måde skåret ned på ambitionerne", fortæller Johnny Elmelund.

Søndag blev billetterne solgt til spotpris under 500 kroner, men billetterne er stadig meget billige frem til 31. december, så måske det var en god julegaveide.

Billetter kan købes hos Punkt 1 i Kalundborg, Gørlev, Slagelse og Roskilde.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0