AnnonceLuk annonce
Stor interesse for at skyde en tiger

27-07-2019

Pernille Olsen, der skal deltage ved VM i september, gav gode råd til de mange som kom forbi for at prøve at skyde med bue og pil. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Bueskytteforening oplevede stor interesse for at prøve at skyde med bue og pil i forbindelse med byfesten.

En stor Elg lå som blikfang ved indgangen til Danske Banks gård, for at gøre forbipasserende opmærksom på at her skete noget spændende.

Kalundborg Bueskytteforening havde nemlig fået lov at bruge gården hos Danske Bank til at skyde med bue og pil, alle interesserede kunne for bare 20 kroner skyde seks pile mod en stor tiger, og ramte man en af de påsatte balloner var der en præmie.

”Jeg synes faktisk at interessen har været overvældende stor,” siger Pernille Olsen, som er udtaget til VM i Canada til september, og netop hendes udtagelse var årsag til at klubben var med i byfesten.

De penge som blev skudt ind i forbindelse med byfesten, skal gå til hjælp til hendes tur til Canada.

Pernille Olsen havde sin avancerede compoundbue med i Danske Banks gård, og gav lejlighedsvis opvisning i hendes kunnen, den lille and blev ramt klokkeklart, og Pernille Olsen viste med al tydelighed at hun hører til blandt en af verdens allerbedste i 3D bueskydning, hvor der skydes efter dyr fremstillet i skum.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0