AnnonceLuk annonce
Stor interesse for at ramme plet

15-10-2018

Formand for Kalundborg Bueskytteforening, Hanne Christensen, forklarer om at skyde med bue og pil. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alle pladser var udsolgt til bueskydningsarrangement i Kalundborghallen, da Kalundborg Biblioteker inviterede børn og unge i efterårsferien.

”Ikke løbe, ikke løbe,” ordene kommer fra Hanne Christensen, formand for Kalundborg Bueskytteforening, som mandag formiddag er en af instruktørerne til Kalundborg Biblioteks arrangement i Kalundborghallen med titlen, ’Kan du mon ramme plet?’

”Det er meget vigtigt at sikkerheden er i orden,” forklarer Hanne Christensen de 30 deltagere som har sikret sig en plads på holdet.

De unge bueskytter blev først instrueret i hvordan man holder på sin bue, og efter en del skud mod skiverne var det tid til at prøve at skyde mod 3-D dyr udført i skumplast.

Sidste år havde Kalundborg Biblioteker også arrangeret bueskydning i efterårsferien, med samme succes som i år, nemlig totalt udsolgt.

Formand for Kalundborg Bueskytteforening, Hanne Christensen er sikker på at arrangementet kan hjælpe klubben til flere medlemmer.

Kalundborg Biblioteker har en lang række af arrangementer hele efterårsferien rundt om i hele kommunen, se de mange muligheder på www.kalundborgbib.dk under 'det sker'.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0