AnnonceLuk annonce
Stor interesse for at høre om skat-moms og ferielov

07-11-2019

Mødelokalet hos Restaurant Naes var helt fyldt da BDO inviterede til informationsmøde. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hvert år i november byder Rådgivnings- og revisionshuset BDO velkommen til informationsmøder om skat, moms, personalejura og ferielov, 15 steder rundt om i landet, bl.a. også i Kalundborg.

Interessen for at blive opdateret på udviklingen indenfor skat, moms, personalejura, og ikke mindst den nye ferielov, er stor. BDO melder om udsolgte møder flere steder i landet, og også til torsdagens møde i Kalundborg var alle pladser besat. Mødet blev afholdt på Restaurant Naes.

”Vi er lige omkring 65 personer, det er alt hvad der kan være, og faktisk har vi sagt nej til mindst 10 som også gerne ville deltage,” fortæller Peter Westergaard, der er Senior Partner ved BDO i Kalundborg, lige inden mødet gik i gang.

Til dette års informationsmøder satte BDO bl.a. tid af til de danske virksomheders helt store samtaleemne: Den nye ferielov. De nye regler optager mange, og der dukker konstant nye spørgsmål op. BDO’s eksperter gav svar på spørgsmålene og tunede ind på ferieloven generelt, overgangsperioden og på de regnskabsmæssige konsekvenser.

Omkring 2000 regnskabsfolk når at deltage i de 15 møder BDO afholder landet over.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0