AnnonceLuk annonce
Stor interesse for at blande TV-kanaler

28-03-2019

Der var kø for at komme til at snakke med en Yousee medarbejder om bland selv TV-Kanaler. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Interessen var stor for at høre mere om ’Bland selv’ TV-kanaler, da Kalundborgegnens Antennelaug og Yousee, onsdag eftermiddag inviterede til informationsmøde i Kalundborghallen.

Medlemmerne hos Kalundborgegnens Antennelaug kan, foruden grundpakken, vælge mellem en mellempakke og den store pakke af TV-kanaler, men for mange er der kanaler der aldrig bliver set, men det er der faktisk råd for med ’Bland selv’ gennem Yousee, som er det firma antennelauget køber deres kanaler igennem.

Onsdag eftermiddag havde Kalundborgegnens Antennelaug og Yousee i fællesskab inviteret til Åbent Hus i Kalundborghallen, hvor der blev informeret om ’Bland selv’, og medlemmerne stod i en lang kø da dørene blev åbnet, for at få mere at vide.

Udstyret med et nummer blev medlemmerne så ellers kaldt hen til bordene hvor Yousee medarbejdere fortalte om hvordan man slipper for de kanaler man alligevel aldrig ser, og supplerer med det som man gerne vil se, fx er det muligt at blande klassiske tv-kanaler og streamingtjenester, som fx Netflix og HBO Nordic.

På mødet i Kalundborghallen fortalte Yousee medarbejderne også om TV-boksen, en boks som tilsluttes fjernsynet så man nemt og hurtigt selv kan blande og skifte indholdet af sin tv- og streamingspakke, samtidig giver boksen mulighed for at pause, spole og optage en udsendelse, der er også masser af underholdning tilsluttet TV-boksen, det hele til blot 30 kroner om måneden.

Indbydelse nåede ikke alle postkasser

Alle medlemmerne af Kalundborgegnens Antennelaug burde være inviteret til informationsmødet, men den folder som burde lande i alle medlemmernes postkasse nåede desværre langt fra ud til alle.

”Det er Yousee der har stået for at dele invitationerne ud efter en medlemsliste de har fået fra os, men noget er gået galt, så desværre er der mange som ikke har modtaget invitationen, det beklager vi selvfølgelig,” siger Ivan Thygesen, forretningsfører i Kalundborgegnens Antennelaug.

Skulle der være medlemmer som gerne vil høre mere om ’Bland selv’ og om TV-boksen, kan man altid henvende sig på antennelaugets kontor , Stejlhøj 23, Kalundborg, hvor åbningstiden er flg.:

  • Mandag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Tirsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Onsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Lukket
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0