AnnonceLuk annonce
Stor interesse for 20 helt nye lejligheder

26-04-2020

Her viser Githa Klarstrup et af de nye køkkener frem i en af lejlighederne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det tidligere rådhus i Ubby er omdannet til 20 helt nye moderne lejligheder. De første lejere er flyttet ind og flere følger meget snart efter.

De seneste to år har håndværkere omdannet det tidligere rådhus i Ubby til 20 helt nye moderne og lyse lejligheder med nye køkkener og nye badeværelser.

Håndværkerne er nu rykket ud, og lejlighederne er klar til udlejning gennem Real Mæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby.

De nye lejligheder skulle have været præsenteret ved et åbent hus-arrangement, som desværre måtte aflyses grundet corona situationen, men alligevel har der været stor efterspørgsel på de nye lejligheder, og flere er allerede lejet ud.

”Vi har allerede skrevet lejekontrakt på seks af lejlighederne, og det er meget unge mennesker som har lejet lejligheder, så man kan ikke sige at unge mennesker ikke vil bo i Ubby-Jerslev, så der er åbenbart et behov for lejligheder til unge,” fortæller Githa Klarstrup, medindehaver af Real Mæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby.

Flere af lejlighederne er meget handicapvenlige eller velegnede til gangbesværede, og flere lejligheder har egen indgang.

Lejlighederne.

Størrelsen på lejlighederne er fra den mindste 2-værelses på 45 m2 og op til den store 3-værelses lejlighed på 93 m2.

Den månedlige husleje er i niveauet kr. 4.800,00 op til kr. 7.600 pr. måned + forbrug.

Da den gamle parkeringsplads er fuldt bevaret, så er der masser af parkeringspladser til alle lejere.

Der er fælles vaskekælder med vaskemaskiner og tørretumbler, 2 fælles kælderrum til cykler og 1 kælderrum til barnevogne.

En markant bygning

Det tidligere rådhus er en markant bygning, som blev opført af murermester Brøndsted, i forbindelse med dannelsen af Hvidebæk Kommune i 1970. Ejendommen ligger meget centralt i Ubby med nem adgang til både indkøb, skole, hal og bus til døren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0