AnnonceLuk annonce
Stor event til ære for Kino Den Blå Engel

16-09-2020

Stort event foran Kino Den Blå Engel på Lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel har det svært, ligesom de fleste andre danske biografer grundet Covid-19 situationen. Der er nu oprettet en donationskonto hvor alle der gerne vil hjælpe den lokale biograf kan bidrage økonomisk. På lørdag arrangeres et stort event foran biografen, som zumba damerne fra TGU har taget initiativ til.

Lørdag formiddag spærres Vænget i Kalundborg af for kørende trafik mellem kl. 9.30 og 11.30 i forbindelse med et event foran biografen.

Det er Anna Mortensen og Sussi Lodall fra TGU Fitness som har taget sagen i egen hånd for at hjælpe Kino Den Blå Engel.

Så lørdag formiddag bydes der op til zumba i Vænget ud for biografen og samtidig giver Venstre i Kalundborg 100 store isvafler.

”Alle kan være med til at danse zumba, og vi forventer at deltagerne donerer et beløb til Kino Den Blå Engel,” siger Sussi Lodall, som har gjort et kæmpe arbejde for at få alle tilladelser i hus.

”Det har været helt fantastisk at opleve, hvordan alle parter har været positive og velvillige i denne planlægning, Vej og Park har simpelthen været så søde, de har tryllet, lavet tegninger og tilladelser på ingen tid og jeg har fået en meget fin mail fra direktøren hos Arriva som synes det er et fantastisk initiativ og ønsker det bedste for arrangementet, og at de selvfølgelig omdirigerer bybusserne lørdag formiddag, Ole Jensens Autoværksted stiller en lille lastbil til rådighed som skal bruges som scene og Kenneth Vester fra MoveOut kommer med højtaler og mikrofon, vi står sammen og kan flytte bjerge - bare vi vil det nok fortæller Sussi Lodall.

Venstre støtter Kino

Under mottoet, ’Venstre støtter Kino, gør du også, så giver vi en is’, køber den lokale partiforening 100 is i Ishjørnet, som de deler ud lørdag formiddag.

”Vi kan som kommune ikke støtte biografen, men det kan vores partiforening, så derfor køber Venstre 100 isvafler som vi deler ud, og for at få en is skal man donere mindst 20 kr. til Kino Den Blå Engel, og man må gerne give mere, på den måde er vi med til at gøre opmærksom på biografen,” fortæller borgmester Martin Damm, som selv vil stå bag disken i Ishjørnet på lørdag.

Vænget vil være lukket for kørende trafik fra Bredgade til Jernbanevej lørdag d. 19. september fra kl. 09:30-11:30 og bybusserne vil blive omdirigeret i samme tidsrum, og alle forholdsregler følges i forhold til corona.

Mener du, din forening eller firma, at byens hyggelige gamle biograf, Kino Den Blå Engel, skal være en del af Kalundborg i fremtiden, kan du eller dit firma donere penge på: Reg.nr. konto nr. 0516 0000329750 eller via MobilePay på 89684, skriv: Donation. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0