AnnonceLuk annonce
Stor efterspørgsel efter billetter til kæmpe Abba show

20-04-2019

Af Jens Nielsen

Kalundborg Rock’er 2019 begynder i år allerede torsdag aften, og festivalen bliver sat i gang med et brag af en fest, når bl.a. Arrivals From Sweden kommer forbi og giver koncert. Det er et tiltag som er blevet populært blandt en helt ny gruppe af gæster.

Arrivals From Sweden gæster i år festivalen på Gisseløre torsdag aften, og laver et kæmpe ABBA show. Bandet er det tætteste, man kommer det originale ABBA, og de har kæmpe succes verden over. 

Arrangørerne har tidligere sagt at det er det største set up der har været på scenen i Kalundborg, med hele 28 sangere som optræder i 2x50 minutter.

Koncerten torsdag er et af de nye tiltag i forbindelse med 20-års jubilæet for Kalundborg Rock’er, og publikum har taget rigtigt godt imod muligheden for en stor musikoplevelse.

”Det er blevet særdeles godt taget imod, sagt på den måde at vi ser en stor efterspørgsel fra folk som vi nok ikke har set til Kalundborg Rock’er før, det er måske det lidt ældre publikum som gerne vil ud og opleve det store Abba show, der er en del folk som er særdeles begejstret for det her arrangement,” fortæller Johnny Elmelund, der er presseansvarlig på Kalundborg Rock’er.

Arrivals From Sweden turnerer med deres show over hele verden, og har blandt andet optrådt sammen med Boston Symphony Orchestra, samt mange andre store orkestre verden over. 

Arrivals From Sweden samlede 5000 mennesker i Sorø i 2016. Koncerten i Kalundborg bliver i øvrigt den eneste på Sjælland.

Mere god musik

Torsdagen vil også byde på endnu et band som opvarmning til ABBA, det er bandet ’Stayin Alive’, der spiller og optræder med Bee Gees.

Kalundborg Rock'er holdes i år fra torsdag den 8. august til og med lørdag den 10. august, og kan købes hos Punkt 1 i Kalundborg, Gørlev, Ringsted, Skælskør, Asnæs samt på www.billetsalg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

15087