AnnonceLuk annonce
Stor begejstring over ny biografsal

06-03-2020

Biografejer Annette Sønder Nielsen havde travlt med at forklare gæsterne om de nye smarte stole i den nye biografsal. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den nye biografsal i Kino Den Blå Engel blev fredag eftermiddag vist frem for publikum for første gang. Mange kikkede forbi, og alle er begejstrede.

Tidligere på ugen kunne Biografdirektør Annette Sønder Nielsen offentliggøre at den nye biografsal, som der er arbejdet på i flere måneder, nu er klar til brug, og fredag blev den nye sal med de super lækre biografstole så vist frem for publikum.

Begejstringen er stor, både i de mange kommentarer på Facebook, og hos de mange som kikkede forbi til et glas vin, for at prøve de nye stole.

Mens Annette Sønder Nielsen havde travlt med at forklare hvordan de smarte stole virker, så man kan ligge ned og se film, så demonstrere Brian Sønder Andersen den tekniske side af den nye sal, med billede og en fantastisk lyd.

Den nye sal 2 i Kino Den Blå Engel er skabt i det lokale hvor der førhen var Pizza Mia, som brændte sidste år. Siden har håndværkerne været i gang med at omdanne brandtomten til en topmoderne biograf med 21 lækre recliner stole.

Første film på lærredet i den nye sal var ’Krudttønden’, som blev sat i gang fredag kl. 17.

Det har kostet i omegnen af to millioner kr. at etablere den nye biografsal, en million til selve lokalet og en million til stole og teknik.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0