AnnonceLuk annonce
Stor ’Spil Dansk’ satsning

10-10-2016

Folkene bag 'Spil Dansk' i Kalundborg, fra venstre, Heidi Holme Bjerborg, leder Musisk Skole, Søren Vind, børnekulturkonsulent, Lars Lundgaard Jensen, teamleder Musisk Skole og Laila Bregner Carlsen, konstitueret direktør Kalundborgegnens Erhvervsråd. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Igen i år er Kalundborg Kommune en del af det landsdækkende ’Spil Dansk’ i uge 44, som siden 2001 været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer.

Kalundborg Kommune er i år gået all-in på ikke bare en ’Spil Dansk’ kommune-pakke, men samtidig også på en særlig skræddersyet ’Spil Dansk’ Business-pakke. 

Faktisk er Kalundborg Kommune landets eneste som satser på Business-pakken, allerede sidste år var musik til erhvervslivet en del af ’Spil Dansk’ pakken, dog uden den store succes, men i år har Musisk Skole lavet et samarbejde med Kalundborgegnens Erhvervsråd.

”Kalundborgegnens Erhvervsråd er med som en stor medspiller, det er vi meget taknemlige for, business-pakken lykkedes ikke rigtigt sidste år, men i år har vi fået lov til at forære pakkerne væk, det er kommunens markedsføringspulje der går ind og betaler, og så får Erhvervsrådet det videre ud til virksomhederne”, forklarer Heidi Holme Bjerborg, leder af Musisk Skole.

Med overskriften ’Musik giver bedre sammenhold’ tilbydes erhvervsvirksomheder bl.a. tre teambuilding events, hvor medarbejderne laver virksomhedens sang i en workshop med en professionel sanger. Erhvervsrådet har også via nyhedsbrev opfordret deres medlemmer til at indstille en medarbejder eller en god kunde til at få en hjemmekoncert, hvor en kunstner kommer hjem til vedkommende og giver en koncert for op til 25 personer.

”Fra Erhvervsrådets side var rigtigt glade da vi fik henvendelsen, fordi det her er noget vi kan gå ud og gi’ virksomhederne, det er som sådan ikke noget der er en omkostning, andet et lidt koordinering med Musisk Skole, så det er vi glade for, og det med musik som innovations værktøj synes vi er genialt”, siger Laila Bregner Carlsen, konstitueret direktør i Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Det er kommunens markedsføringspulje som finansierer Business-pakken på kr. 32.000. Udviklingsstaben har imødekommet Spil Dansk Styregruppens ansøgning om køb af business-pakken, idet de har vurderet at aktiviteten er med til at opfylde kommunalbestyrelsens vision om at kommunen er et godt sted at bo, leve og arbejde.

Musik fra 0 til 100 år

I selve ’Spil Dansk’ kommune-pakken er der musik og underholdning til alle aldersgrupper, lige fra de helt små 0-2 årige, hvor der bl.a. er Kamæleon koncerter, i skolerne er der fx stompshow, og for det mere modne publikum tilbydes en Bjarne Lisby koncert i samarbejde med Ældresagen.

Med ’Spil Dansk’ er der mulighed for at give borgerne nogle fantastiske og mangfoldige musikoplevelser med dette brag af en musikfest.

Styregruppen bag ’Spil Dansk’ i Kalundborg Kommune består af : Søren Vind, børnekulturkonsulent/bibliotek, Teresemarie Lisiux, repræsentant for kirkerne, Lars Lundgaard Jensen,  Teamleder Musisk Skole og Heidi Holme Bjerborg leder af Musisk Skole          Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0