Stopper nu efter 34 år som folkevalgt politiker

Ole Glahn stopper i kommunalbestyrelsen ved udgangen af marts måned. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ole Glahn har netop meddelt bestyrelsen i Radikale Venstre i Kalundborg, at han har ansøgt om tilladelse til at udtræde af Kommunalbestyrelsen pr. 1. april, efter 34 år som folkevalgt politiker.

Efter 34 år og 3 måneder som folkevalgt politiker. Først i Bjergsted kommune som borgmester i otte år, fra 1986 – 1994, derefter som Kultur udvalgsformand frem til 2005. Fra 2005 Ældre og sundheds udvalgsformand i Kalundborg Kommune frem til 2015, herefter formand for Kultur og fritidsudvalget, har Ole Glahn besluttet sig for at udtræde af kommunalbestyrelsen ved udgangen af marts måned.

”Jeg har besluttet at søge om tilladelse til at udtræde pga. alder. Der skal nye radikale kræfter til i Kommunalbestyrelsen, især nu hvor valgkampen er i gang,” siger Ole Glahn i en pressemeddelelse, og fortsætter,

”Jeg ser tilbage på de knapt 35 år i kommunalpolitik med stor glæde og taknemmelighed for at vælgerne har vist mig den tillid at stemme på mig og mit parti. I de første mange år var jeg valgt på en lokalliste og siden 2004 på den radikale liste.”

Hans Munk indtræder

Det bliver Radikale Venstres andensuppleant, Hans Munk, som fra 1. april indtræder i kommunalbestyrelsen i stedet for Ole Glahn.

Egentligt var det Jeppe H. Sørensen som er førstesuppleant, men han har et stort behov for at prioritere familien i den kommende tid, derfor bliver det Hans Munk som overtager Ole Glahns stol i kommunalbestyrelsen.

Nu skal Hans Munk og de øvrige kandidater fra Radikale Venstre arbejde frem mod kommunalvalget i november 2021 for bevare og gerne tilføre endnu en plads i kommunalbestyrelsen. Radikale Venstre stiller med et stærkt hold af kandidater, oplyser partiet.

Kandidatlisten er endnu ikke fuldtallig, men foreløbig opstiller Jeppe H. Sørensen, Michael Augustine, Mette Hviid Brockmann, Ejnar Jensen og Steffen Anthoni.

Radikale Venstre i Kalundborg har været privilegerede af Ole Glahns mangeårige arbejde og vil, når Coronatiden er overstået, ved en særlig anledning takke Ole Glahn for indsatsen, oplyser Hans Munk.

"Fra mig lyder en varm tak til alle jeg har været i kontakt med i mit politiske liv. Det har været et liv fyldt med dans på roser og dermed også et liv, hvor man træder på tornene en gang imellem," siger Ole Glahn, der fylder 74 år senere på måneden.

Del