AnnonceLuk annonce
Stolefest i Kino Den Blå Engel

17-06-2017

Så er de nye stole på plads i Kino Den Blå Engel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nye stole til biografen Kino Den Blå Engel har været længe under vejs, nu er de på plads og det blev fejret fredag aften.

Endelig er de nye stole på plads i salen hos Kino Den Blå Engel, de har været undervejs siden 2013, men med hjælp fra firmaer og private sponsorer, har det nu været muligt at få udskiftet stolene. Fredag var sponsorerne til de nye stole inviteret til en hyggelig aften i Kino Den Blå Engel, får, som de første, at prøve de nye flotte stole, der er leveret fra Spanien.

Mange har efterlyst både nye stole, men også stole med kopholdere – og ja, de nye stole er med kopholdere.

De små 200 sponsorere, som var mødt op fredag aften, blev budt velkommen med et glas champagne, inden stolene officielt skulle indvies.

”Det har været en proces uden lige, så det er skønt at i er her i dag, jeg håber i nyder det, for det kan jeg love jer for at vi gør”, sagde medejer Annette Sønder Nielsen i sin velkomst, og fortsatte,

”Vi mener nu med sikkerhed at vores biograf har fået et løft, de gamle stolene var faktisk også helt tilbage fra 1979. Vi er privilegeret at have jer, som har hjulpet os på vej, vi havde ikke klaret det uden og det er vi utroligt taknemmelige for”.

Foruden nye stole, er gulvet og gulvtæppet i hele biografen også udskiftet, så Kino Den Blå Engel nu fremstår som en moderne biograf anno 2017.

Efter velkomst til gæsterne var der underholdning med de lokale musikere Agnes og Oskar Faye inden gæsterne kunne læne sig godt tilbage i de nye stole, og med kolde drikke i kopholderen, nyde aftenens film.

Fra i dag lørdag er Kino Den Blå Engel igen åben for publikum.

Man kan nå det endnu

Man kan stadig nå at ’købe’ en stol. Sponsorprisen for en stol er kr. 1.300,-. Prisen er den samme for virksomheder inkl. moms. Prisen er altså overkommelig, så både private, store og små virksomheder kan være med til at bakke op om sponsoridéen, og dermed være med til at bevare kulturstedet Kino Den Blå Engel.

Kino Den Blå Engel har opsat en sponsorplade i foyeren, derudover vil samtlige sponsornavne blive vist i et ’reklameloop’ før hver film – i et år.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0