AnnonceLuk annonce
Støtter op om ideen med hjælp til ensomme voksne

23-10-2020

Fra venstre, Bjarne Jensen, Kalundborg Broderlaug - psykoterapeut Bent Kristensen og Søren Schultz, Schulktz Trading co. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Psykoterapeut Bent Kristensen har fået en idé til, hvordan han kan hjælpe ensomme voksne. Én gang om ugen, tilbyder han samvær for ensomme voksne i det socialøkonomiske hus i Kalundborg, kaldet Cordilhus. Ny støtter Kalundborg Broderlaug så op om idéen.

Idéen er at give et tilbud til ensomme voksne med forskellige diagnoser om, at man kan mødes et par timer en gang om ugen for sammen at skabe et fællesskab, hvor man har andre at tale med om sin ensomhed.

Psykoterapeut Bent Kristensen hjælper ensomme voksne helt uden nogen form for vederlag, og derfor træder Kalundborg Broderlaug nu til og hjælper.

Kalundborg Broderlaug støtter med en helt ny berøringsfri spritdispensere og flere æsker med mundbind, og senere kommer der også en økonomisk håndsrækning.

”Vi synes det er en god ide, så ensomme kan komme ud og få noget netværk, og Bent får ingen former for tilskud nogen steder fra, så derfor har vi valgt at støtte op om den gode ide ved at købe en spritdispenser og nogle æsker med mundbind, flere af dem som kommer her er jo i risikogruppen,” fortæller Bjarne Jensen fra Kalundborg Broderlaug, som fredag formiddag kom forbi hos Bent Kristensen sammen med Søren Schultz fra Schultz Trading Co, der har leveret både den berøringsfri spritstander og mundbindene.

”Jeg er rigtig taknemmelig for støtten fra Kalundborg Broderlaug, og jo mere vi får bredt det her budskab ud om hjælp til ensomme voksne, så er jeg sikker på, at der nok er andre som vil være med til at støtte den gode sag,” siger Bent Kristensen.

Kalundborg Broderlaug er i øvrigt at finde hver adventsweekend, startende d. 29., november, i forområdet hos Meny, hvor de hjælper med at dele smagsprøver ud, og hvor de sælger flotte hjerter udført i træ og messing, lige til at hænge på juletræet. Det er bl.a. overskuddet fra salg af julehjerter, der er med til at støtte Bent Kristensens gode idé.

Bent Kristensen er uddannet psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i København i 2006, og har siden 2007, hvor han åbnede klinik i lokalområdet, arbejdet som psykoterapeut. I sin klinik får han besøg af høj som lav, ung som ældre – fælles er behovet for at snakke med en, der lytter, og når der spørges efter det – giver gode råd.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0