AnnonceLuk annonce
Støttekoncert og basar

19-02-2017

Den anerkendte kunstner Maja Lise Engelhardt skal stå for at fremstille fire nye messehagler til Raklev Kirke. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et støttegruppe under Raklev Kirke er gået i gang med at finde penge til fire nye messehagler, et projekt til 640.000 kr., næste lørdag afholdes der støttekoncert og basar.

En støttegruppe under Raklev Kirke har i et stykke tid arbejdet med et projekt med at finde penge til fire nye messehagler.

Messehagel er den overklædning, præsten bruger foran alteret under gudstjenesten i folkekirken.

Opgaven med at fremstille de fire messehagler er lagt i hænderne på den anderkendte kunstner Maja Lise Engelhardt.

For at samle flere penge ind til projektet afholdes der en støttekoncert og basar, lørdag d. 25. februar fra kl. 15 – 20

Maja Lisa Engelhardt vil selv være til stede på dagen, hvor hun også viser projektet frem.

Ved koncerten medvirker cellist Morten Zeuthen, accordionist Stig Larsen, samt sangerinderne Alaia Højrup Hansen, Louise Wakabayashi og Bente Fjelstrup. Alle kommer de og optræder uden beregning, for på den måde at give deres bidrag til projektet. Billetter sælges fra kirkens hjemmeside: www.raklevkirke.dk, eller ved indgangen,

Basaren byder på auktion med sponsorgaver, loppebod og kunsthåndværk – alt sammen doneret og iværksat af lokale kræfter i og omkring Raklev Sogn. Desuden sælges der kaffe og kage, samt suppe med brød.

Maja Lisa Engelhardt har doneret et litografi, der forestiller en rose, litografiet er fremstillet i 125 eksemplarer og sælges for kr. 500 pr. stk, til støtte for messehagel projektet.

Menighedsrådet ved Raklev Kirke har tidligere fået tilsagn fra Aage og Johanne Louis-Hansens Familiefond om 300.000 kr., mod at de selv finder resten af pengene, så nu søges der andre fonde, ligesom store virksomheder i området kontaktes for at skaffe det resterende beløb, og så håber støttegruppen at der er opbakning til koncerten og basaren.

Dagens program:

15.00 – 16.15 Åbent i sognehuset. Boder, basar samt salg af kaffe og kage.

16.30 – 17.45 Koncert i kirken.

18.00 – 18.30 Auktion over sponsorgaver og private donationer.

18.30 – 20.00 Boder, basar samt salg af suppe og drikkevarer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0