AnnonceLuk annonce
Støttekoncert for biografen

29-11-2020

Det lokale band, Last To Know, spiller støttekoncert for Kino Den Blå Engel. På foto Kim Gøttsche (tv), Jens Tingvad, Mogens Gotlob og John Trane. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 2. januar 2021 afholder det lokale band ’Last To Know’ støttekoncert for Kino Den Blå Engel. Ligesom de har holdt støttekoncert på Kontoret for nylig, afholder de også en koncert for at hjælpe biografen, der har det svært grundet COVID-19 og deraf alle restriktionerne, der skal overholdes.

Last To Know har efterhånden ti år på bagen, dog med et par udskiftninger i bandet. Men de spiller stadig rock, og glæder sig til at spille i Kino Den Blå Engel den 2. januar, hvor de forsøger at samle penge ind til biografen i Kalundborg, der lige som mange andre biografer og spillesteder har det svært grundet restriktionerne, der følger med COVID-19 situationen.

”Vi er glade for, at vi kan være med til at hjælpe. Alle penge fra billetten går ubeskåret til biografen. Derudover har Tuborg støttet op, og giver en gratis øl på billetten, og Troels A/S sponsorerer PA anlæg, og vores faste lydmand skal ingen penge have denne aften, så der er ingen udgifter her heller,” fortæller Mogens Gotlob, der er trommeslager i bandet.

Idé til firmajulegave

Alle medlemmer i bandet er enige om, at koncerten også er en alle tiders idé til virksomheder, der fx kan giver deres ansatte en billet i julegave.

”Vi vil rigtig gerne hjælpe, hvis vi kan. Så vi håber bare, at der er rigtig mange, der støtter op om arrangementet. Vi lover i hvert fald at give den max gas, og man kunne jo give en billet til sine ansatte. Det er sindssygt vigtigt, at vi bibeholder de forskellige lokale spillesteder, det håber jeg, at mange andre også er enige i,” siger Mogens Gotlob.

Brian Sønder Andersen fra Kino Den  lå Engel er meget taknemmelig for, at et lokalt band vil støtte op om biografen: ”Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at de har lyst til at komme og spille og lave en koncert for at hjælpe os. Derudover er det da vildt fedt, når lokale bands har mulighed for at støtte op omkring de lokale spillesteder, hvad enten det er det ene eller det andet sted, og om det er upcoming bands eller allerede etablerede bands. Jeg håber også, at det hjælper dem med at vise folk, hvad de kan,” siger han.

Med i Last To Know er sanger John Trane, Kim Gøttsche på guitar, Jens Tingvad på bass og Mogens Gotlob på trommer. Last To Know har tidligere lavet støttekoncert på Kontoret for at samle ind til et andet lokalt spillested, ligesom de har spillet til Stafet For Livet sidste år i Munkesøen.

Last To Know spiller rockmusik, bl.a. Rolling Stones, DAD, Dizzy Mizz Lizzy, Gasolin, Guns N’ Roses, Status Quo og Toto. Man kan købe billetter til støttekoncerten allerede nu – både på biografens hjemmeside og i biografen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0