AnnonceLuk annonce
Støtte til brave redningsfolk som går mod strømmen

21-10-2018

Michael Jensen i midten, sammen med de to brandmænd og medlemmer af donationsudvalget, Per Hasselbalch og Ulrik Kristian Hansen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Danske redningskvinder og mænd, som er klar til at udføre en livreddende indsats udover det forventelige skal hædres, derfor har Michael Jensen, Kalundborg, oprettet en hjemmeside hvor alle har mulighed for at støtte, og hvor en sløjfe i fire farver er et gennemgående tema for projektet.

De fleste kender de små røde sløjfer til støtte for aidsramte, de gule sløjfer som støtter de danske soldater, den pink til støtte for kvinder ramt af brystkræft, men nu er der kommet endnu en sløjfe, som er en støtte til de danske redningsfolk som gør en helt ekstraordinær indsats for at redde liv.

Mange danske mænd og kvinder indenfor politi, brand, beredskab, hjemmeværn mv. står altid klar til at gå ind og gøre en forskel, når det drejer sig om større ulykker, naturkatastrofer og terror. Det er ikke kun èn instans, som går ind og løser opgaven. Det er et samarbejde mellem flere instanser og et samarbejde af mænd og kvinder, som er dedikerede til at gå mod strømmen. Dedikeret til at gå den modsatte vej, når folk flygter fra ulykker, naturkatastrofer og terror.

Netop de kvinder og mænd skal hædres når de har udført en livreddende indsats og en opgaveløsning ud over det forventelige, mener Michael Jensen, Kalundborg, til daglig, indsatsleder hos Midt- og Vestsjællands Politi, han har derfor oprettet hjemmesiden, www.hatb.dk, Honoring All The Brave, hvor den firfarvede sløjfe er et gennemgående tema for projektet.

Sløjfens fire farver symboliserer, blå, politi – rød, brandvæsen og beredskabsstyrelse – hvid, hospitaler og ambulancereddere og Grøn, militær og hjemmeværn.

Sløjfen er patenteret og et gennemgående tema. Sløjfen symboliserer støtte til alle dem, der går mod strømmen og gør en ekstra indsats. Dem, der går ind og løser en opgave. Dem, der bliver indtil opgaven, er løst. Stjernen i sløjfen symboliserer at enhederne står sammen, og passer på i alle retninger.

Der er fremstillet en række merchandise som kan købes for at støtte det gode projekt, lige fra sløjfen som en pin, klistermærker, termokrus og halsedisse og med sløjfen som gennemgående tema, men der er også muligt, via hjemmesiden, at støtte med et kontant beløb.

”Jeg fik faktisk ideen allerede efter 9-11, hvor de to fly fløj ind i højhusene, men jeg har arbejdet målrettet med projektet de sidste par år, og nu er vi i luften med hjemmesiden,” fortæller Michael Jensen, og fortsætter,

”meningen er at Honoring All The Brave skal støtte ekstraordinære og heltemodige indsatser fra tjenestefolk, ikke bare når en ambulanceredder har reddet et liv, for det er deres job, men når der er udført noget helt ekstraordinært, og så er det lige så meget at få sat fokus på det samlede beredskab, hvor vigtig hver indsats er på et skadested, lige fra dem som har reddet liv til de hjemmeværnsfolk som skal holde vagt når der er kommet ro på.”

Salg af merchandise og kontante donationer indgår i en pulje, hvor et donationsudvalg så udvælger hvem som skal støttes.

I donationsudvalget sidder fem personer, bl.a. de to lokale brandmænd Per Hasselbalch og Ulrik Kristian Hansen, som begge bakker op om den gode ide som Michael Jensen har fået.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0