AnnonceLuk annonce
Støtte til Kalundborg BMX Klub 

03-11-2020

Her ryttere fra Kalundborg BMX Klub fra det nyligt afholdte klubmesterskab. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg BMX Klub har fået støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden til indkøb af udstyr, og kan dermed få opfyldt et stort ønske.

Med 19.370 kr. i støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden kan BMX klubben nu igangsætte investeringen af eget lydsystem, der har været på tegnebrættet i et stykke tid. Kalundborg BMX Klub glæder sig især til at kunne bruge det nyindkøbte lydsystem i træningssammenhæng og til løbsarrangementer .

”Det har længe været et stort ønske at få vores eget lydsystem, som vi kan bruge både i den daglige træning, og når vi afholder løbsdage, som der forhåbentlig kommer en masse af fra 2021 og frem i tiden,” siger kasserer i klubben, Per Bille.

Kalundborg BMX klub har i efteråret 2020 oplevet en markant tilgang af nye medlemmer, hvilket er fantastisk for klubben, som ellers var lukket helt ned et par måneder under Corona-krisens start. Fremtiden i klubben ser nu lys ud igen mht. medlemmer, og der trænes ivrigt på anlægget i Tømmerup. 

”En sådan donation fra Sparekassen Sjælland er kun med til at forstærke de positive tendenser i klubben, og vi ser frem til et 2021, hvor vi forhåbentlig igen kan komme ud og køre en masse BMX race, og denne gang med en masse nye ryttere iblandt,” slutter Per Bille.

Gavechecken blev overdraget klubben på en træningsdag af Line Nørholm Møller fra Sparekassen Sjælland.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0