AnnonceLuk annonce
Største gourmetaften nogensinde

25-03-2019

Der bliver masser af smagsprøver til gourmetaften hos Meny. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg byder kunderne indenfor onsdag d. 10. april, til den største gourmetaften nogensinde, med flere hundrede smagsprøver.

Meny Kalundborg inviterer endnu engang deres kunder indenfor til en aften med ren forkælelse og råhygge med forår og sommer som tema, en aften hvor smagsløg og sanser vil blive pirret.

”Det bliver den største gourmetaften nogensinde, vi har aldrig før haft så mange ting som der kan smages på, når vi tæller det hele sammen, så er der mulighed for flere hundrede smagsprøver,” fortæller slagtermester Jonas Kristensen.

Gourmetaftenen foregår onsdag d. 10. april fra kl. 19 til 22.30, hos Meny Kalundborg på Nørre Alle, og der er allerede godt gang i billetsalget. I alt er der 300 billetter til salg.

Til gourmetaftenen i Meny vil engagerede fagfolk, sammen med en lang række dedikerede leverandører, byde på både noget og spise og smagsprøver på øl, vand, vin og spiritus – kort sagt en rigtig hyggeaften.

”Der er lagt op til at kunderne for et brag af en aften, så lad bare bilen stå derhjemme,” siger Michael Rasmussen, Meny Kalundborg.

Til gourmetaftenen præsenterer slagteren bl.a. sommerens grillpølser, en række nye produkter inden for sous vide lige klar til at smide på grillen, og der er flere muligheder for også at smage lam.

Delikatessen vil præsentere en helt ny sommermenu, der består af både forret, hovedret og en dessert og fiskeafdelingen har bl.a. smagsprøve på østers og tre slags rimmet torsk.

Aftenens mange gæster kan også opleve Rørvig desserter, Kunigunde oste, hollandske oste, pateer, kæmpe udvalg af oste og tapas pålæg

Stærke Kalundborg

Til gourmetaftenen vil Meny også præsentere sin helt egen ost med navnet stærke Kalundborg. En to år gammel ost som har Vor Frue Kirke som logo.

Bageriet Rug deler selvfølgelig også rundhåndet ud af brød, kager, chokolade og flødeboller, der kommer hele 16 forskellige vinleverandører og fire leverandører med spiritus, og så vil der være repræsentanter fra bl.a. K. Larsen Olivenolie, Mejnerts Mølle, Spangsberg, Costa Kalundborg Kaffe, bare for at nævne et lille udpluk.

Flotte præmier

Gourmetaftenen byder også på flere konkurrencer, bl.a. kan en af aftenens deltagere gå hjem med en kundevogn fyldt med varer til en samlet værdi af 2500 kroner, og der er fem kurve til en værdi af kr. 500,- pr. stk. på højkant som en slags 'sidegevinst'.

Billetter til gourmetaftenen købes i kiosken hos Meny Kalundborg. Pris kr. 150,-Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0