AnnonceLuk annonce
Større krav til sikkerheden ved Kalundborg Rocker

09-08-2017

På Strandstien er opsat en stor betonblok for at stoppe kørende trafik i bil og lastbil. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Store betonblokke er sat op på cykelstierne rundt om festivalpladsen på Gisseløre, hvor Kalundborg Rocker afvikles fredag og lørdag. Betonblokkene er sat op i forbindelse med sikring af pladsen efter krav fra myndighederne.

Arrangørerne bag de mange musikfestivaller i Danmark, bliver af politiet, mødt af nye og forhøjet krav til sikkerhed. Kalundborg Rocker er det da heller ingen undtagelse. Derfor vil borgere i Kalundborg nu også blive mødt af store betonklodser ved cykelstierne rundt omkring pladsen til Kalundborg Rocker på Gisseløre.

Disse store betonklodser er stillet op ved Fjordvej, Strandstien, Kystvejen/Gisselørevej, samt Vestre Havnevej ind mod Strandstien.

”Hvis nogle borgere måtte undre sig over disser store klodser, bliver de altså fjernet igen når festivalen er overstået” oplyser Kalundborg Rock’s sikkerhedsansvarlig Morten Brændholt, og fortsætter, 

”Efter aftale med Midt – og Vestsjællands Politi er der placeret betonblokke på en række lokaliteter omkring festivalpladsen, betonblokkene har til formål at forhindre kørsel på udsatte steder. Med forholdsvis mange mennesker på til– og afgangs veje omkring festivalpladsen, er dette tiltag et sikkerhedselement. Det kan være til gene for nogen, men vi håber på forståelse for dette tiltag”.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0