AnnonceLuk annonce
Stjernemusikere fejrer Beethovens fødselsdag 

06-11-2020

Klassisk koncert i verdensklasse i koncertsalen på Musisk Skole i Kalundborg.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Søndag den 8. november er der igen klassisk koncert i verdensklasse i koncertsalen på Musisk Skole i Kalundborg. Denne gang er det med Den Danske Klarinettrio.

2020 er 250-året for den store tyske komponist Ludwig van Beethoven (1770-1827). Han fejres ved koncerter verden over, og ligeledes nu på søndag, hvor Musisk Skole Kalundborg får besøg af Den Danske Klarinettrio. Ensemblet blev dannet af tre af Skandinaviens førende musikere i 2016, og har allerede opnået stor opmærksomhed ved flere turnéer over store dele af verden. New York Times skrev blandt andet “nødvendig og brilliant”.

Begivenheden er en del af Musisk Skoles tiltag “Musik i verdensklasse”, hvor der ved fire årlige koncerter på skolen er rige muligheder for den yngre generation, men i øvrigt også alle interesserede, at stifte bekendtskab med det ypperste fra den klassiske musiktradition. Man kan ved koncerten på søndag bl.a. høre Beethovens berømte klarinettrio opus 11.

De tre musikere er Martin Qvist Hansen på klaver, cellisten Jonathan Slaatto, mens gruppens tredje medlem Tommaso Lonquich, pga. rejserestriktioner omkring Covid-19, er strandet i Italien. Han erstattes søndag af det unge klarinettalent Mathias Kjøller.

Musisk Skole har med sin gode pladsforhold og store erfaring med afvikling af koncerter et særligt fokus på de danske sundhedsmyndigheders aktuelle anbefalinger, og der venter publikum en stor musikoplevelse i trygge rammer.

Billetter købes ved indgangen. Børn og unge under 18 samt musikskoleelever kommer gratis ind.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0