AnnonceLuk annonce
Stjålet bådmotor til salg på nettet 

11-03-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

Tirsdag aften kontaktede en mand fra Odense Midt- og Vestsjællands Politi, da han havde fundet sin stjålne bådmotor til salg på nettet. Manden, der havde bådmotoren til salg var en 22-årig mand fra Store Fuglede.

Kl. 18.12 tirsdag aften rettede en 31-årig mand fra Odense henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi, fordi hans stjålne bådmotor nu var til salg på nettet. I august 2019 var bådmotoren blevet stjålet fra et bådlaug i Odense, hvilket var meldt til Fyns Politi. Men ejeren havde nu fundet bådmotoren til salg på nettet, og havde kommunikeret med sælgeren, så han var sikker på, at der var tale om samme motor. 

Politiet kørte derfor på besøg hos en 22-årig mand fra Store-Fuglede i et forsøg på at finde den stjålne bådmotor. En ransagning af hans bopæl gav dog ikke noget resultat, men politiet sigtede den 22-årige for tyveriet, subsidiært for hæleri. Han oplyste, at han blot solgte bådmotoren for en bekendt, hvis identitet han ikke ønskede at oplyse. 

Politiet efterforsker nu videre i sagen for både at finde bådmotoren og få identificeret den person, der åbenbart har bådmotoren i sin besiddelse. Den 22-årige er dog, trods sigtelsen, opfordret til at få den bekendte til at returnere bådmotoren til ejeren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0