AnnonceLuk annonce
Stiller varevogn til rådighed for en god sag

27-04-2019

Team Rynkeby Holbæk, her sammen med Lars Larsen fra Lips Autoteknik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby stiller en af sine varevogne til rådighed for Team Rynkeby Holbæk, så de har gode transportmuligheder for deres bagage helt til Paris.

Det lignede godt nok en flok druknede mus, da de omkring 50 ryttere fra Team Rynkeby Holbæk, midt på formiddagen lørdag, svingede ind foran Lips Autoteknik i Rørby i silende regn.

Men humøret var højt, selvom alle var drivvåde, og hos Lips Autoteknik havde Team Rynkebys servicefolk gjort klar til kaffe og kage.

Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik har stillet den ene af sine varevogne, en Ford Transit, til rådighed for teamet, og derfor lagde cykelrytterne turen forbi Rørby, lørdag.

”Jeg vil gerne støtte den gode sag, hvor rytterne samler penge ind til Børnecancerfonden, derfor låner de varevognen til deres bagage, og den skal følge rytterne på deres træningsture, og skal med helt til Paris i juli måned,” sagde Lars Larsen.

Det er forhenværende murermester Carsten Nielsen, Kalundborg, som har skabt kontakten til Lars Larsen. Carsten Nielsen er nemlig kunde på værkstedet, men også samtidig rytter på Team Rynkeby Holbæk, i år er det faktisk er det fjerde gang, han kører med til Paris.

Efter kaffe og kage, var det op på cyklen igen for at fortsætte dagens træningstur, som gik mod Røsnæs.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0