AnnonceLuk annonce
Stemningen i top til helt nyt løb

06-05-2019

Starten er gået til det første Wings For Life World Run i Kalundborg. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

Det verdensomspændende løb, Wings For Life World Run, der foregår på samme tid verden over, blev søndag afviklet for første gang i Kalundborg.

Der var gang i havneparken søndag, da Wings For Life World Run app run Kalundborg, løb af stablen. Det er første gang denne type løb er blevet afviklet i byen.

Starten gik kl. 13.00 hvor de løbere og fodgængere der var stillet til start, drog ud på den 4 km lange rundstrækning, hvor de skulle nå at gå eller løbe så langt som muligt, inden de blev indhentet af den virtuelle mållinjebil.

Der kunne sagtens have været plads til flere deltagere, men med konkurrence fra TV2 Øst-løbet søndag i Ringsted, og taget i betragtning at der er første gang løbet blev afviklet i Kalundborg, er 30 deltagere til start ikke så ringe endda.

Vinderen Kristina Sørensen, var den sidste der blev indhentet, og endte på 26,38 km. Ellers var det meget forskelligt mange km folk nåede. Mange nåede at løbe to omgange, dvs. 8 km og flere endnu længere. Carina Møller der blev nr. 4 i Kalundborg, løb 16 km, dvs. 4 omgange. “Det var en fantastisk ruten, og et super fint arrangement. Der var rigtig god og positiv stemning deltagerne imellem og jeg fik løbet meget længere end jeg troede jeg kunne.” siger hun.

Stemningen var i top, med heppende tilskuere, solskin, og livestream på storskærm af de andre Wings For Life løb, der foregik samtidig over hele verden.

“Det har været en super fed dag, der er gået over al forventning”, siger den ene arrangør Line Kongsted.

“Selvfølgelig er der plads til forbedringer, når det er første gang vi arrangerer et løb, men det er heldigvis småting, og deltagerene har virket glade og tilfredse” tilføjer med arrangøren Maria Gjedsted.

Wings For Life World Run handler, ud over god motion, om at samle penge ind til rygmarvskader, i Kalundborg blev der indsamlet lidt over 3800 kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0