AnnonceLuk annonce
Stejlhøjhus bygger helt nyt galleri

03-09-2020

Af Jens Nielsen

Fredag blev der afholdt rejsegilde på en ny bygning på Stejlhøjhus, som fremover skal huse et galleri med kunstværker fra stedet.

Et lille fint galleri på 13 kvadratmeter er under opførelse på Stejlhøjhus, hvor kunstværker som bliver skabt af kreative hænder på Stejlhøjhus, fremover bliver udstillet, og med salg for øjet.

I flere år har alle interesserede kunne komme ind på Stejlhøjhus for at købe de kreative kunstværker sammen med planter og blomster fra gartneriet på stedet.

Men de kreative værksteder har været gemt lidt væk, og mange kunder har troet at det udelukkende var gartneriet som var åbent, det bliver der nu lavet om på.

  ”Huset er under opførelse ved gartneriet og på den måde får vi skabt og dannet rammen om et handelstorv, hvor man kan gå ind og købe gaven, eller gå en tur i haven,” siger Karina Boye, keramiker på Stejlhøjhus, og fortsætter,

”Vi har i mange år ønsket et salgssted på Stejlhøjhus og det er med stor glæde at kunne præsentere vores kommende galleri, som er under opbygning af håndværkerholdet.”

Det bliver primært de tre værksteder, Keramik & Glasværkstedet, Væveværkstedet og Krea-værkstedet, som kommer til at stå for pasningen af galleriet.

Der er endnu ikke sat en dato for hvor når det nye galleri er færdigt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0