AnnonceLuk annonce




Statslige arbejdspladser i Kalundborg vil gavne mere her.

09-10-2017

Læserbrev:

Statslige arbejdspladser i Kalundborg vil gavne mere her.

De radikale i Kalundborg kommune mener at vi  i den grad skal kæmpe for de statslige arbejdspladser. Ikke så meget fordi at vi stort set ikke har nogen, og at det derfor ville være rimeligt. Men simpelthen fordi det driftige erhvervsliv omkring vækstcentret i Kalundborg har brug for det. Den største udfordring har igennem flere år været, at det er svært at rekruttere de rigtige medarbejdere. Og en vigtig nøgle til det, er at få skabt et bredere arbejdsmarked med mere diversitet. Det kan understøtte at der også er job til partnere, og at familier dermed vil tage springet og flytte væk fra uddannelsesbyerne til Nordvestsjælland.

Vi tror at statslige arbejdspladser i Kalundborg vil have dobbelt effekt. Det bidrager til den ønskede balance i Danmark. Men desuden fremmer  vi, at det private erhvervsliv stadigt vil investere og udvikle i Kalundborg Kommune, hvilket igen understøtter hele Region Sjælland i form af driftige støtteindustrier.

Vi vil også gerne fortælle, at de ansatte godt kan blive boende i København og pendle til Kalundborg, hvis arbejdspladserne flyttes hertil. Jernbanen elektrificeres og transporttiden forventes at komme ned på en time. Og regeringen har rute 23 i regeringsgrundlaget, så mon ikke motorvejen snart vedtages?

Så budskabet må være. Kig til Kalundborg Lars Løkke.

Mvh

Det Radikale Venstre ved Ole Glahn og Jeppe Sørensen.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0