AnnonceLuk annonce
Starter nyt firma med salg af spritdispensere

09-10-2020

Af Jens Nielsen

Efter mange år i shippingbranchen har Søren Schultz Kalundborg nu startet sit eget handelsfirma med salg af berøringsfri spritdispensere.

De fleste har efterhånden mødt den ene fedtede spritflaske efter den anden, når man kommer ind i en forretning, men der findes flere mere elegante løsninger, bl.a. fra det danske firma Kencare, som tilbyder berøringsfri spritdispensere, og lokalt er det Søren Schultz Trading Co som er forhandler af produktet.

Søren Schultz har efter mange år i shippingbranchen nu oprettet sit eget handelsfirma Schultz Trading Co, hvor hovedproduktet lige nu er salg af berøringsfri spritdispensere.

”Der er ingen tvivl om at håndsprit er kommet for at blive, så derfor kan firmaer og forretninger lige så godt vælge en flot og berøringsfri dispenser fremfor nogle fedtede flasker som står på et bord,” fortæller Søren Schultz.

Den berøringsfri spritdispenser, hvor man blot sætter hånden ind under dispenseren så kommer der en passende mængde håndsprit ud, kan både opsættes på væggen, men kan også leveres på en stander, som kan flyttes rundt efter behov.

Den berøringsfri dispenser kan i øvrigt også bruges som sæbedispenser.

Søren Schultz har allerede leveret de første 25 spritdispensere til firmaer og forretninger i Kalundborgområdet, og han har altid skruemaskinen med i tasken og tilbyder montering med det samme.

https://www.facebook.com/SchultzTradingCo


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0