AnnonceLuk annonce
Start på ny sæson med masser af aktiviteter

03-04-2017

Formand Peter Henriksen bød de mange medlemmer velkommen til sæsonstart. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Forår betyder også at racercyklerne trækkes ud af garagen, søndag var der opstart hos Vestsjællands Cykelmotion i Gørlev, som tager hul på en sæson med rigtigt mange aktiviteter.

April er normalt lig med at sæsonen starter for motionister der kører racercykel, og sådan er det også hos Vestsjællands Cykelmotion, der søndag formiddag havde inviteret til sæsonstart ved klubhuset i Gørlev, en invitation som 46 havde taget i mod.

Formand for Vestsjællands Cykelmotion, Peter Henriksen bød de mange fremmødte velkommen til sæsonstart og kunne bl.a. fortælle at der lige nu er godt 80 medlemmer af den forholdsvis nye cykelklub der blev skiftet i efteråret 2014.

Med nypudsede racercykler og kæden smurt blev medlemmerne delt op i hold og sendt ud på en halvanden time lang køretur i det flotte søndagsvejr.

Travl sæson med mange aktiviteter

Der bliver nok at se til for Vestsjællands Cykelmotion hen over sommeren, først i maj står klubben for en afdeling af DGI-Cup, her ventes flere hundrede cykelryttere til start i Gørlev. Løbet bliver et gadeløb på en 10 km. rundstrækning, hvor ruten bl.a. går gennem Algade i Gørlev.

Den 20. maj står cykelklubben som medarrangør af SuperBrugsen løbet, et 80 km. langt motionsløb også med start fra Gørlev, her går hele indtægten til Børnecancerfonden.

Søndag i uge 25 gælder det så klubbens eget cykelløb, Tour de Vestsjælland, her vil deltagerne møde noget af det smukkeste af Danmark. Der køres på fortrinsvis mindre veje, som til tider snor sig i et meget kuperet terræn.

Ruterne, som er på henholdsvis 125 og 80 km., kommer bl.a. rundt om Tissø og forbi flere af de Vestsjællanske herregårde.

Træning og socialt samvær

I påsken sender Vestsjællands Cykelmotion 27 medlemmer på træningstur til Spanien, og i maj måned er der arrangeret træningstur til Harzen på både racercykel og mountainbike.

Vestsjællands Cykelmotion har også en del sociale arrangementer i kalenderen, bl.a. Tour de Pizza, hvor en træningsaften slutter hos det lokale pizzeria i Gørlev hvor medlemmer spiser i fællesskab, og til efteråret er der sat en dato for klubfesten.

Vestsjællands Cykelmotion har træning hver tirsdag og torsdag aften samt søndag formiddag

Læs mere om Vestsjællands Cykelmotion, klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0