AnnonceLuk annonce
Stark inviterede til kundeaften i det gode vejr

17-05-2019

Af Jens Nielsen

Stark på Nørre Alle i Kalundborg inviterede torsdag til 'Herreaften', hvor der var maser af grill, maskiner og værktøj. Rigtigt mange kikkede forbi i det gode vejr.

Rigtigt mange lagde vejen forbi Stark i Kalundborg, torsdag sidst på eftermiddagen og aftenen, hvor byggemarkedet havde inviteret til 'Herreaften' i fire timer, og hvor der selvfølgelig også var adgang for kvinderne.

Det blev en eftermiddag/aften med overskriften, Demo - Køb og Spar, hvor der i fire timer var rigtigt mange tilbud på alt hvad manden bør eje, lige fra forskellige grill, værktøj, havemaskiner, højtryksrensere, robotplæneklippere, konkurrencer, og så blev der budt på grillpølser, øl og vand. Der var mange som kikkede forbi og der blev hygget ved de opstillede borde i det fine vejr.

Omkring 10 leverandører var til stede på aftenen for at vise og forklare om de forskellige maskiner, og Stark bød også på danmarks billigste Gori træbeskyttelse.

Med til den vellykkede kundeaften, var også en række flotte amerikanerbiler som var udstillet på pladsen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0